Kaiser Mania Koncert d. 3. August 2019 i Dresden.

Det blev igen en fantastisk koncert her i Dresden til Kaiser Mania 2019. Helt uovertruffent – super lyd. Kæmpe stemning. 10.000 meget veloplagte fans var mødt op for at fejre dette års koncert. Inden koncerten måtte man stå i kø i 4-5 timer, for at få en god plads foran. Det var et fantastisk vejr, ingen regn denne gang.

Ialt bliver der afholdt 4 Kaiser Mania koncerter hvert år, på i alt 50.000 tilskuer. Den 3. August er helliget optagelserne til MDR, så derfor kan der kun komme 10.000 tilskuer ind denne dag. De andre tre dage er der 13.300 koncerttilskuer. Biletterne var solgt i ny rekord – 9 minutter. Optagten til Kaiser Mania 2019 blev igen afholdt af konferencier Sarah von Neuburg & Lars-Christian Karde.

En god optagt med mange gode facetter. Bla. blev der lavet et forsøg på “Verdens største kor” synge “Santa Maria”. Det var efter Kaiserens eget ønske at det skulle blive denne melodi. Optagten til koncerten varede fra 19.50-20.15, og så var folk oplagt til at synge for fuld hals. Efter koncerten var der selvfølgelig også Aftershow Party, hvor folk festede til den lyse morgen kun til Roland Kaiser melodier.

Koncerten var et must. Det er en af de koncerter man bare skal kunne se Live. At komme ind til sådan en koncert er lige som at vinde en 6 i lotto. Der er i hvertfald lige så svært at få biletter hertil. Mange har forsøgt i årevis, og forsøger stadig. Orkesteret var udvidet med en Percussion gruppe (ekstra slagtøjs gruppe), hvilket gav en helt fantastisk ekstra lyd. Helene havde noget lignende med ved hendes Tour 2013 på Waldbühne.

Når Kaiseren går på scenen synger folk med fra starten af, og til slut af koncerten. En stemning, som KUN findes her ved denne koncert. Dette er også en af grundene til at det bliver udsendt på MDR hvert år, siden nu 2010. Ikke engang Helene Fischer & Andrea Berg mm., kan skabe denne stemning. Det er helt unikt. Prøv og lyt til hans musik klang. Den er meget præget af kraftig Basklang – den tyske Johnny Cash. Folk synger, danser, fester og er klædt ud i alskens farver – det er en folkefest. Koncerten i år var med numre fra hans tidliger år samt nye numre fra hans nyelige udkommet Album “Alles oder Dich”. Verdens bedste publikum hører til her – tro mig.

Koncerten blev selvfølgelig igen afsluttet med et kæmpe fyrværkeri, som kunne ses over hele Dresden. Det mest fantastiske ved hele denne koncert er at når Kaiseren går på scenen i Dresden kl. 20.15, så SLUKKES DER FOR ALT MUSIK I DRESDEN. Selv på den anden side af Elben kan man høre Kaiseren spille. Så højt bliver der spillet. Alle 60-70.000 mennesker der er i byen til koncerten, på broerne, ved siden af koncertstedet på græsset ved siden af, og på den anden side af Elben bliver underholdt. Der danses på broerne samt, ja over det hele – en folke fest.

Efter koncerten hvis man går over i Altstadt, på den anden side af Elben, så åbner alle spisestederne og diskotekerne igen med musik. Og så bliver der kun spillet Roland Kaiser musik, til den lyse morgen. Dette skal opleves for at man tror det.

Weltbester publikum bei Kaiser Mania !

Det skal du læse