Raser ud på grund af corona-demonstranter

Foto: Carsten Klick | Electrola

I et interview gav sangeren Andreas Gabalier virkelig Corona-demonstranter hans meninger. Østrigeren vækker sin vrede og viser ingen forståelse for disse mennesker.

Corona-pandemien kan kræve meget af dig. Især sygehuspersonalet er blevet sat til syretest hver dag i næsten to år. Alligevel er der mange mennesker, der stadig sætter spørgsmålstegn ved virussens eksistens og går til demonstrationer. DET er simpelthen uforståeligt for Andreas Gabalier.

I et interview med “KRONE” fik han luftet sin vrede. Da Gabalier blev spurgt om sit juleønske, sagde han: ”Jeg håber, at folk bliver lidt mere fornuftige igen. Det kan ikke være rigtigt, at der er demonstrationer selv foran hospitaler. Det burde nogle mennesker tænke over.” Andreas viser en klar grænse!

Koncert for pleje- og sygehuspersonale

For at gøre plejerne glade igen fandt Andreas også på noget. Sammen med entreprenøren Bernhard Lederer ønsker Gabalier at invitere sygeplejerske- og hospitalsansatte til sine koncerter om sommeren:

“Disse mennesker har været i frontlinjen i to år. Vi vil derfor invitere et par hundrede til hver koncert. Hvis vi kan fjerne deres bekymringer i mindst et par timer, er det fantastisk.”

Andreas ser ud til at sætte stor pris på disse menneskers arbejde og udtrykker det med denne flotte invitation.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse