Peter Kraus om hans nye CD “Schön war die Zeit!”

Den 27 april 2018 kommer der et nyt album fra Peter Kraus: “So schön war die Zeit! – Die Kulthits der wilden 50er und 60er”.

Peter Kraus siger om hans nye værk: “Produktionen af denne CD var et must for mig , et behov. Det er en hyldest til mine mest succesfulde sange fra mine ungdomsår. Kunstner og venner, som jeg kæmpede med om de øverste pladser på hitlisten! Hvem jeg var på tourne med, de såkaldte farverige aftener. Rocco, Cliff, Ivo, Vico, Bill: Deres sange som jeg sang under bruseren og i bilen tænkte på: Mand, det ville også være en sang for mig“.

Jeg døbte albummet “Schön war die zeit”. Hvorfor? Det er mine fans yndlings ord, når vi spillede Evergreens. Som noget særligt har jeg lavet en cover version. De såkaldte b sider af singler, som ikke havde en chance på hitlisten, men som ligger mit hjerte nært. Disse med aktuel bånd lyd, og vil blive præsenteret på ny, er en særlig fornøjelse for mig. Udvalget var ikke nemt. Så mange fantastiske øre hængere blev produceret dengang. Jeg håber, jeg har valgt de rigtige til jer!

Jeres Peter Kraus

Kilde: Stadlpost.at

Køb det her: Peter Kraus

Det skal du læse