Hård kritik fra Peter Kraus

Med sine 83 år er Peter Kraus en veteran inden for schlagerbranchen, men nu raser han mod Florian Silbereisen og hans showformat. Det er i et nyligt interview med “MusikWoche” at legenden Peter Kraus udtalte sig kritisk om nutidens musikshows på tv, og især Florian Silbereisen-showene, som han selv allerede har været med i, var ikke særlig gode.

Florian Silbereisen-showet lader ikke Peter Kraus optræde

Han var selv en succesfuld præsentant af tv-formater som “Bäng Bäng Bäng” eller “Herzlichst: Ihr Peter Kraus”. Men nu går Peter Kraus som sagt hårdt til angreb på nutidens underholdningsprogrammer. Han savner de tider, hvor man bare tog derhen, “sang en eller to titler og måske gav et kort interview og talte om musik”, sagde Kraus i “MusikWoche”. Desuden var alt ifølge ham “gearet til fest”. Ifølge avisen synes han ikke, at det er rart. “Ser du, jeg fik lov til at optræde ved Florian Silbereisens shows med alle mine tidligere udgivelser, men ikke længere med ‘Idole’-albummet. Før var der mere mangfoldighed i de store medier. Det ønsker jeg mig tilbage”

Han er ikke den første til at kritisere showet

Tidligere har andre schlagerstjerner også været kritiske over for Florian Silbereisen-showet. Heintje afslørede f.eks. sidste år i “Freizeit Heute”, at “Silbereisen altid har de samme kunstnere”. Det var han virkelig vred over. Ifølge Heintje er det ikke Florian Silbereisens egen skyld, for han “har heller ikke meget at sige om de medvirkende i hans show”. 

I begyndelsen af året var nogle Schlager-fans kritiske over for gæstelisten. Der var næsten ingen ledsagere af “kongen af Mallorca” til stede til Jürgens Drews’ store afsked. I stedet var der kendte ansigter på gæstelisten, som allerede havde optrådt ved det store Schlager-jubilæum.

Kraus’ sjette afskedsturné begynder den 04.02.

Ifølge “MusikWoche” ønsker Peter Krause at tilbyde et “bredt musikalsk spektrum” på sin egen afskedsturné. Det er sjette gang, at han siger farvel. Den starter den 04.02.2023 i Stuttgart under mottoet “Meine Hits – Meine Idole”. Ifølge ham er det også vigtigt for hans turné, at “det bliver en koncertaften, hvor det kun handler om musikken”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse