Patrick Lindner & Nicki „Baby Voulez-Vous“

Før Patrick Lindner udgiver sit nye studiealbum “Leb dein Leben” i februar 2018, lancerer München-manden allerede en euforisk preview single – og viser Bayern-popikonet Nicki ved sin side! Deres hurtige, amourøse duet “Baby Voulez-Vous” udkommer den 5. januar 2018 på TELAMO.

“Du var så smuk som lyset / jeg kunne bare ikke tale dit sprog”, synger Patrick Lindner lige i starten af denne ekstrem livlige duet, der fortæller om et brændende møde af kærlighed ved første blik, som også at de har de største sprogbarrierer på tværs. Dans, sommervin & co er den perfekte ramme for dette, og “et dybt blik / i øjnene” er helt nok, da gæstesangerinden, fejrer hendes 35 års jubilæum i år. Mens producenten Tommy Mustac omdanner denne anekdote til et ægte festhit med slående guitarer og euforiske synthesizer, der lokker dig til dansegulvet inden for nogle få toner, så supplerer Nicki og Lindner perfekt hinanden, når de endda ensnare hinanden med baggrundsang – “så fløj lykken til os begge”.

Den perfekte forløber for albummet, fordi den kærlighedskrævende stemning viser vidunderligt, hvor Patrick Lindner på sit kommende “Leb your life” bringer Nicki, en kollega tilbage, hvis stemme efter næsten 35 år i musikbranchen, stadig lyder frisk og ung som nogensinde.

Siden sin andenplads ved “Grand Prix der Volksmusik” i 1989 er Patrick Lindner blevet en fest på den tysktalende musikscene: fra folkemusik til at ramme, fra schlager til schlager hit, genopfandt han sig igen og igen og vinde 3x platin, 6x guld ,5 gyldne stemmegafler og 1 bambi. Gennem hans mangeårige erfaring som foredragsholder, tv-skuespiller og fuldendt kok er han en ægte all-rounder.

“Hvis du elsker, har du næppe brug for flere ord” – og hvis du vil danse og feste, har du brug for denne sang: Den helt nye duet-single “Baby Voulez-Vous” af Patrick Lindner og Nicki! og findes på hans nye album.

Køb albummet her: Patrick Linder – Leb dein Leber

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse