Påske TV-Tip d. 10. – 13. april 2020

Fredag, 10. April

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

RTL kl. 20:15: „Let’s Dance“

Der er ingen live-dans langfredag, men RTL viser os „Die schönsten Momente der Juroren“ Motsi Mabuse, Jorge Gonzalez und Joachim Llambi.

Foto: TVNOW

RTL plus kl. 15:30 & 20:15: „Die Erfolgsgeschichte Modern Talking“

Modern Talking solgte 120 millioner plader mere end Britney Spears, Depeche Mode eller Rod Stewart! De havde fem nummer 1 hits i træk og var på hitlisterne i 30 lande på samme tid! Dokumentaren fortæller succeshistorien til den succesrige popduo Dieter Bohlen og Thomas Anders. Begge har deres mening i eksklusive, detaljerede interviews og fortæller hinanden deres syn på pop-eventyret.

RTL plus genudsender dokumentaren to gange fredag – og derudover er der tegneseriebiografien “Dieter – der Film” kl 21:55 kl.

Foto: TVNOW

RTL plus kl. 18:45 & 23:30: „Sweet Dreams – Die Musik der 80er“

Fra New Wave til New Romantics, fra Neue Deutsche Welle til “Neues Deutschland”, fra Ostrock til Hardrock: Dokumentaren “Sweet Dreams – The 80 of Music” tager en musikalsk rejse tilbage i det årti, hvor ingen i begyndelsen havde mistanke om, at det fuldstændigt ville ændre verden. RTL plus sender også denne dokumentar to gange

Foto: MDR/Kirsten Nijhof

MDR kl. 22:00: „Riverboat“

Denne gang gæster Kim Fisher og Jörg Kachelmann: Patricia Kelly, Medlem af Kelly Family, der netop har udgivet hendes nye album “One More Year”. Andre gæster: Wladimir Kaminer, forfatter; Dr. Leon Windscheid, psykolog, entertainer, iværksætter; Atze Schröder, komiker; Holger Stromberg, kok og ernæringsekspert; Vladimir Burlakov, skuespiller; Alisa Klamm, vildsvin-forsker i Hainich National Park.

Lørdag, 11. April

Foto: SWR

SWR kl. 20:15: „Für euch da: Andy Borg – wir halten zusammen“

Denne påske vil være anderledes: På grund af den nuværende Corona-pandemi, kan mange ikke besøge venner og familie for at tilbringe påsken sammen med dem. Men for at ingen behøver at føle sig alene i påsken, inviterer Andy Borg til en ny udgave af SWR-musikshowet “Für euch da: Andy Borg – wir halten zusammen”. Han støttes af musikere – og af seere, der vil være der for deres kære. Kontakt for hilsener og musikanmodninger: wirhaltenzusammen@swr.de, på telefon: 01375 35 35 35 eller via Whatsapp til: 0172 778 00 24.

Foto: MDR/Hagen Wolf

MDR kl. 20:15: „Das MDR-Osterfeuer“

COVID-19 holder fortsat verden i spænding. Offentlige institutioner har været lukket i uger, folk skal blive hjemme, og livet ser ud til at stå stille. Så alle påskebrande blev aflyst. Men MDR sender et tegn på håb i påsken – med en enorm virtuel brand. Sarah von Neuburg og Lars-Christian Karde inviterer dig til en aften fuld af musik, humor, overraskelser og gode samtaler. Sammen med deres gæster – hvad enten de er i studiet eller andet – ser de optimistisk fremad og viser, at trods Corona fortsætter livet, og folk holder sig sammen og er der for hinanden. Inkluderet er Peter Maffay, Max Giesinger, Patricia Kelly, Adil Tawil, rocklegenderne, Santiano og mange flere.

Foto: MDR/Gerd Tratz

MDR kl. 22:35: „Santiano – Das Unplugged-Konzert“

Med gæster som Angelo Kelly, Alligatoah, Ben Zucker, Wincent Weiss og Oonagh præsentere kvintetten fra det nordlige Tyskland sine hits i en særlig atmosfærisk musikalsk variation. En aften til at fejre og synge som på det åbne hav.

Søndag, 12. April

Foto: MDR/Kineos

MDR kl. 12:25: „Heintje – Mein bester Freund“

„Heintje, mein bester Freund“ er den sidste film af Heintje-trilogien instrueret af Werner Jacobs. Den berømte barnestjerne, der synger “Der schönste Tag in meinem Leben”, “Deine Träume – meine Träume” og “Deine Tränen sind auch meine” understøttes musikalsk, sangen “Abendglocken” kommer fra Don Kosaken Chor.

Foto: ZDF / Dirk Bartling

ZDF kl. 20:15: „ZDF-Traumschiff: Marokko“

Under ledelse af kaptajn Max Parger alias Florian Silbereisen er “ZDF-drømmeskibet” denne gang på vej mod Marokko.

Foto: NDR/Sabine Steuernagel

NDR kl. 20:15: „Das große Wunschkonzert“

Lutz Ackermann og Roland Kaiser har kendt hinanden i mange år. Dette resulterede i en velkendt, personlig samtale. Og selvfølgelig kan du høre de største hits og de meget følelsesladede nye titler fra Roland Kaiser. Foruden stjernegæsten Roland Kaiser er et ungt talent også i showet: Jonathan Zelter. Som altid valgte Lutz Ackermann en masse musik til sit publikum. Det inkluderer titler af Paola, den uforglemmelige Hanne Haller, Beatrice Egli, hitlegenden Wolfgang Petry og Andrea Berg. Showet er en genudsendelse fra 2019.

Foto: MDR/Jens Berger

MDR kl. 20:15: „Ostern war’s“

Hvem har det største æg? Hvor meget styrke kræver det at knuse et rødt hønse æg? Og hvordan forbliver kaniner faktisk fit i deres fritid? Dette er kun et par skøre spørgsmål om påske, som moderator Wolfgang Lippert præciserer i en specialudgave ”Ostern war’s”. I løbet af seks årtier af påsken er der interessante fakta og sjove ting omkring kaniner, kylling og æg – også musikalsk.

Foto: BR/Ralf Wilschewski

BR kl. 20:15: „Wirtshausmusikanten beim Hirzinger“

Han har været på scenen i omkring 50 år og begejstrer publikum med sin store dygtighed: Rudi Zapf. Nu ser Traudi Siferlinger og Dominik Glöbl frem til dulcimervirtuoserne og vinderne af “World Music Award RUTH”. Med sin gruppe Zapf’nstreich overrasker han Hirzinger med usædvanlige arrangementer, hurtige rytmer og musikalsk kidnaps til fjerne Cuba. Repertoiret for Hoameligen fra Tyrol er også farverigt – søstrene Karolin og Barbara med deres ven Claudia skinner med det særlige sjælsomme stykke “I tram von meim Lebm”.

Mandag, 13. April

Foto: MDR/Ben Wolf

MDR kl. 22:45: „Semino Rossi – So ist das Leben“

Semino Rossi tager seeren med på en meget personlig og eksklusiv rejse. Schlagerstjernen er ude og tilbage i det solrige Andalusien – omkring Malaga, Marbella, Granada og Tabernas ørkenen. Showet er en genudsendelse fra 2019.

Det skal du læse