Oli.P har haft verdens længste autograftid

Vi skrev om det forleden dag, nu er det endelig bekræftet. Oli P har lavet verdensrekord.

I anledning af udgivelsen af hans nye album “Alles Gute!” havde Oli.P søndag den 11. august på Carlswerk Victoria i Köln efter hans koncert, en seks timers autograf session hvor mere end 1000 entusiastiske fans ikke gik glip af muligheden, for at få en autograf af musikeren, skuespilleren og programlederen efter koncerten med Oli.P. Indtil langt ud på aftenen tog Oli.P tid til de mange fans.

Das REKORD-INSTITUT für DEUTSCHLAND (RID) bekræftede den kæmpe autograf session som en ny verdensrekord, som nu officielt er registreret i RID-Rekordarchiv. Oli.P modtog i dag sit personlige RID-certifikat i kategorien “en kunstners længste autograf-session efter sit show”.

Oli.P: “Jeg er helt overrasket over, at dette var verdensrekord. Jeg fandt ikke ud af det før efter autograf sessionen og er nu overlykkelig og utrolig stolt over at have sat denne rekord. Jeg sagde allerede på forhånd: “Jeg vil ikke gå, før alle fans har en autograf!”. At det ville tage seks timer, havde jeg ikke regnet med. Men disse seks timer følte ikke som seks timer. Det var bare en ubeskrivelig oplevelse at være så tæt på alle fans. Naturligvis takker jeg alle dem, der ventede så længe. Til teamet, min familie og især til min søn Ilias, der alle arrangerede denne begivenhed. Hvem ville have troet, at far og søn kan kalde deres autogramstunde for en verdensrekord! ”

Med over 1,85 millioner solgte singler, tildelt 3x platin, udgav Oli.P i 1998 sin version af Herbert Grönemeyer-sangen “Flugzeuge im Bauch” og blev den bedst sælgende tysksprogede singel siden 1975. Cirka 20 år efter hans #1 hit kom Oli.Ps nye album “Alles Gute!”


Oli.P – Flugzeuge im Bauch (Official Video) (VOD) har i skrivende stund over 10.1 millioner visninger

På “Alles Gute” tager Oli.P nogle af sine “All Time Favorites” og bringer dem tilbage til her og nu. Fra pop, rap, ny tysk bølge til schlager fra 80’erne og 90’erne er alt! Så på albummet finder du klassikere som “Nachts wenn alles schläft” af Howard Carpendale eller Heinz Rudolf Kunze’s “Dein ist mein Herzes Herz”. Men 2000er hits som “Für Dich” af Yvonne Catterfeld skulle ikke mangle på tracklistingen!

Tyskschlager ønsker Oli.P tillykke med denne bedrift.

Det skal du læse