Oli P.: Hans kone er alvorligt syg!

Foto: Oli P – Instagram

Det var en synligt bevæget Oli P. der var i  det store ARD-show “Schlagerlovestory.2020 – Das Große Wiedersehen” i lørdags. Normalt ville han være på scenen med sin kone Pauline på denne specielle aften og synge sangen som en duet.

Men hvad mange ikke vidste: Pauline Petzokat blev kritisk syg i begyndelsen af ​​året og kunne kun vises på video af sundhedsmæssige årsager …

Da sangeren Oli P. først mødte sin Pauline for 12 år siden, var det kærlighed ved første øjekast. Og præcis sådanne specielle store kærlighedshistorier skulle også være emnet i lørdagens “Schlagerlovestory.2020 – Das große Wiedersehen”.

Men allerede under showet forklarede Florian Silbereisen, at Oli P.s kone havde det bedre nu, men endnu ikke var egnet nok til at få et stort optræden. Derfor sang Oli alene for sin Pauline og alle par, der gennemgår en meget vanskelig tid i øjeblikket.

Kærlighedssangen, som Oli og hans kone deler, er “Kleine Taschenlampe brenn” af Markus. Mens Oli optrådte live i studiet, blev hans Pauline vist på videovæggen. Et meget følelsesladet øjeblik for sangeren, så han fortsatte med at kæmpe med tårer.

Oli P . Kærlighed i gode og dårlige tider

Da Flori interviewede Oli efter optræden, sagde han, at hans Pauline havde en god dag, men de foregående var relative vanskelige for hende. Men da han vidste, at hun så programmet, kiggede han kærligt ind i kameraet og fortalte hende, at han elskede hende meget!

Pludselig følte man så meget kærlighed i rummet, og man indså, at de vanskelige øjeblikke som et par svejser dem tættere sammen. “BILD” var også der og spurgte Oli om sygdommen.

Men Oli forblev lukket. Parret havde vidst det i cirka 10 år, og også at dagen for operationen var ved at komme. I marts skulle hans Pauline have haft kirurgi og behandling på et Köln-hospital i to uger.

Men Oli fortalte ikke den nøjagtige diagnose. Han fortalte, at det ville tage omkring et år efter operationen at vide, om hun ville være helbredet. Indtil videre ville Pauline har overlevet det.

Hun ville have gode dage og ikke så gode dage, men om hun ville tage den tid, hun havde brug for, og indtil hun ikke ved noget specifikt, ville han ikke give nogen information til offentligheden.

Vi ønsker parret alt det bedste og overleve denne vanskelige tid sammen. Men det vil de, fordi der er masser kærlighed!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER