Nyt fra Maria Voskania

Året 2021 er så småt ved at være slut, men ikke uden at antænde musikalsk fyrværkeri! Efter to års pause er Maria Voskania endelig tilbage til sine fans og alle Schlager-fans! Den 17. december udgiver hun en vinterlig julehilsen med “Du bist die ganze Welt”.

Den følelsesladede gode humørsang er den armenske sangers comeback, og hun vil overraske med et helt særligt budskab. “Jeg vil fortælle dig præcis, hvad det bliver kort før den fjerde advent – Som en slags fremragende julegave til mine fans,” lover Maria Voskania. Frem for alt glæder hun sig til endelig at præsentere sin egen musik igen.

Maria Voskania sang i Helene Fischers band i årevis, i 2017 kom hun til finalen i Tysklands mest berømte castingshow “Deutschland sucht den Superstar” og blev nummer tre.

Hvorfor besluttede sangerinden, med den kraftfulde og sjælfulde stemme, at tage en kreativ pause? “Disse 2 år var vigtige at stille spørgsmålstegn ved mig selv, finde mig selv. Hvem er jeg og hvad laver jeg? Ser tilbage på alt…Jeg havde også brug for et nyt hold. Det var skæbnen, at jeg endte i Telamo igen. Der hvor min schlager karriere begyndte.”

Efter hendes sidste album, Maria Voskania var alene, havde hun følelsen af ​​at miste sin musikalske vej:

“Det blev klart for mig: Jeg er en schlagerkunstnerinde, og jeg har brug for et hold, der deler denne vision med mig! Så jeg kunne bruge pausen til helt at repositionere mig. Nu er jeg klar og tilbage til mine rødder.” Maria skrev den nye sang med et lille hold, produceret af Alex White og Alex Strasser.

Maria Voskania har store planer for 2022: ”Jeg glæder mig til at være tilbage igen. Musik er mit liv, og næste år giver jeg fuld gas igen.” 

Et nyt album med selvskrevne sange af Maria udkommer i begyndelsen af ​​næste år! “Du bist die ganze Welt” (videoen herover kan afspilles kl 17.00 i morgen d. 17 dec) af Maria Voskania udgives digitalt den 17. december 2021 af TELAMO.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse