Maria Voskania: Giver fuld gas!

Foto: Universal-music.de

I lang tid har der været stille omkring den livlige finalist fra 2017, i hvert fald musikalsk. Men dem som har fulgt med på de sociale medier, ved også, at hun ingen måde er inaktiv. Tværtimod. En af Marias store evner er ikke kun at fuldføre, men også at skabe musik. Hun har flyttet sin domicil fra det rolige “Unterfranken” til medie metroen Köln, hvor bogstaveligt pulsen regerer.

Der har hun sammen med flere og anerkendte scener til at forfine hendes elskede schlager og skærpe samt polere hendes varemærke. Resultatet er uhyrligt fængende og kraftfulde sange, hvis røde tråd klart beskriver ordene schlager. Ja, Maria Voskania har været i branchen i nogen tid , men først nu rigtig fordybet sig i verden af morderne popschlager og befinder sig ganske godt der.

Nu er tiden endelig kommet og hendes helt nye single “Feuerwerk” kan høres på radiostationer og på streaming portaler. Det helt specielle er, at det kommende album er skrevet af kunstnerinde selv. Hun har delt sine meget personlige tanker med os.

Maria Voskania:Jeg var så begejstret og ivrig efter at se hvordan mine fans vil tage imod mine nye sange. Det er lidt som når man får et vigtigt studiejob og du er sikker på dig selv, men ved stadig ikke, hvordan du kommer derhen. Ligesom en dans på vulkaner, hvor man holder sit eget barn (griner)”.

Den første ilddåb har Maria med den nye single på sin sædvanlige måde gjort med bravur. Som gæst i det populære ARD show “Immer Wieder Sonntags” kunne publikum i Europa Park ved Rust, og schlagerfans på TV få en forsmag på det nye album. Sangen giver dig lyst til en varm sommer og meget mere.

Maria Voskania: ” Du bør glæde dig til et album, som jeg med mine nye single “Feuerwerk” har annonceret, det er fest for alle schlagerfans, det lover jeg dig! For mig er det stadig en ny verden, da jeg med hver titel på det nye album har været involveret i sangskrivningen. Du får så meget mere Maria og min egen musikalske håndskrift, hvilket gør mig stolt. Enhver der kender mig, ved præcis hvad det betyder: Hav danseskoene klar, det bliver varmt, venner (griner). Det er helt sikkert sjovt at være på scene med nye sange og stadig se fans på første række synger med ord for ord på mine gamle sange. Jeg har de alderbedste fans!”.

Især de mennesker der altid er der, uanset hvad der sker, det var det der inspirerede Maria til teksten til “Feuerwerk”. Derfor er sangen hun skrev med Tim Peters ( bl.a.” Nicht verdient” Michelle/Matthis Reim) , også fra hjertet.

Maria Voskania: “Jeg har mange mennekser i mit liv som jeg er evig taknemlige, fordi de giver mig så meget hver dag og gør det for mig og altid er i baggrunden. Præcis dem – og dermed mener jeg mine venner, familie og naturligvis mine fans – med denne sang vil jeg gerne give noget tilbage. Det er ikke selvfølgelig og jeg vil bare gerne sige tak for alt på denne måde. Folk, tror på dig, hver enkelt af jer er unik på jeres helt egen måde og giver mig et helt personlig fyrværkeri”. 

Maria taler med funklende øje om det nye album og synes næste lige så inspireret og lykkelig som et barn, der pakker gaver ud. Et er tydeligt efter denne hjertelige samtale og for Schlager.de: Det er også for os et meget specielt øjeblik når Maria album bliver frigivet. Indtil da – antænd dit eget fyrværkeri.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER