Nyt chok

I øjeblikket sover Andrea Kiewel meget uroligt, for hver nat er hun plaget af frygt for fremtiden. Moderatorinden er bekymret for sit job. Nyt chok! Er hun også ved at blive dumpet?

For på Kiwis hjemmebane bliver der ikke lagt fingre imellem. ZDF aflyser populære programmer som “Leute heute” eller “SOKO Hamburg”, Rosamunde Pilcher-filmene bliver reduceret. Pengene skal bruges på programmer, der henvender sig til yngre målgrupper. Det er formentlig derfor, at Andrea’s meget elskede “Fernsehgarten” er på kanten af at blive aflyst. Søndagens sommerforestilling i Mainz er dyr og tiltrækker hovedsagelig ældre mennesker.

Andrea Kiewel er en glad person, som normalt ikke lader sig nedkæmpe af noget, men slutningen af hendes show ville trække tæppet væk under hende. ZDF-Fernsehgarten” er hendes store kærlighed. Med en kort afbrydelse har de været sammen i 23 år. Berlineren beskrev sig selv med liveshowet som “som gift, det var tydeligt fra første sekund”.

For i år gav ZDF grønt lys for at “Fernsehgarten” fortsætter. Phew, heldige Kiwi for nu! Men rygterne fortsætter, for det sidste ord endnu ikke er blevet sagt …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse