Ny start ved 78

Foto: Frank Schoebel / Manfred Esser

Han er tilbage. I begyndelsen af ​​pandemien var Frank Schöbel (78) alvorligt syg af Corona. Nu har han overlevet alt – og fejrer comeback med sin nye cd “Ich bin wieder da”. “Der er mange sjove sange på den, for jeg synes, at folk nu frem for alt skal grine,” siger han i et interview med MEINE MELODIE.

Den tidligere DDR-stjerne indrømmer, at han ikke ville have troet, at Corona ville fange ham så slemt: “Det var værre end noget andet, jeg havde oplevet før.” Han havde det så dårligt, at han allerede var færdig med sit liv. Selv tanken om døden skræmte ham ikke. ”Når det er min tur, går det i kisten, så skal jeg endelig ikke lave selvangivelse eller alt det der,” siger han med et smil.

Heldigvis er han efter et par ugers karantæne med en masse ro kommet sig helt. Hans børn, sønnen Alexander og hans døtre Dominique, der er sanglærer, Odette, der arbejder som scenograf, og Liv, der læser jura i Berlin, er også lettede over, at deres far har det godt igen. Frank Schöbel koncentrerer sig nu om sit nye projekt – sin juleturné, som finder sted den 27. november, og starter i Luckenwalde. Hvilken frisk start! Og det i en alder på 78!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse