Ny lykke i en ny bopæl?

Når kærligheden forsvinder, forsvinder også et stykke af hjemmet, som det er tilfældet med Stefan Mross. Siden han blev separeret fra sin kone Anna-Carina Woitschack for næsten to og en halv måned siden, har han hovedsageligt været “på farten”: Warszawa, München, Dubai, og München igen. I mellemtiden var hans villa forladt. Schlager.de har erfaret at Stefan Mross skulle have skiftet bopæl.

Hans (stadig) kone har gjort det offentligt: Via de sociale medier delte hun med sine fans, hvordan hun flyttede ind i sin første egen lejlighed. På tre billeder kan man se hende i gang med malerarbejde. Hun skrev: “Første gang – male. Jeg elsker det.” Hun overskrev opslaget med ordene “girlpower”og “powerfrau”. Så hun afslørede, at hun aldrig har boet alene – men at hun virkelig glædede sig til det. At have sin egen lejlighed for første gang er trods alt et stort skridt for mange mennesker og et tegn på uafhængighed.

Hans ekskone er allerede flyttet ind i sin egen lejlighed

Anna-Carina afslørede ikke, hvor hun præcis flyttede hen. Det er muligt, at hun har fundet et sted at bo i det smukke Østrig. Hendes nye kæreste Daniel B., som hun allerede har præsenteret for offentligheden, bor der, men det er også muligt, at hun har fundet en lejlighed i Tyskland i nærheden af sin familie. Hun har trods alt et meget tæt forhold til sine forældre og er allerede en stolt tante.

Stefan Mross’ villa dukkede op på en ejendomshandleren

Og Stefan Mross? Hans villa i den bayerske købstad Windorf nær Passau, hvor han tidligere havde boet sammen med Anna-Carina, blev fundet på en ejendomsportal på internettet. For 1,9 millioner euro skulle der være en ejendom på 1.200 kvadratmeter med hovedhus, gæstehus, udendørs saltvandspool og wellnessområde. Efter nogen tid blev tilbuddet slettet. Det er uklart, om huset har skiftet ejer. Interessant er dog en oplysning, som Schlager.de har modtaget under research. Den påpegede, at disse oplysninger var uofficielle, og oplyste, at Stefan Mross nu skulle være registreret i Mühldorf am Inn.

Stefan Mross ville ikke have langt til sin gamle ven

Mühldorf am Inn er en distriktsby i Oberbayern. Byen med 18.000 indbyggere ligger mellem Passau, hvor Stefan Mross boede sidst, og München. Hans gode gamle ven Ralph Siegel bor i München. For et par dage siden postede Stefan Mross et billede, der viser ham med Ralph Siegel og Christian Stronczek, produktchef for pladeselskabet Sony.

Stefan Mross skriver: “Der skabes et drømmehold. Christian Stronczek, Ralph Siegel og jeg. Vi har en masse planlagt… Jeg glæder mig rigtig meget.« Hvad ligger bag det? Ring til Ralph Siegel.  Hans stemme har kraft: “Det var en sand fornøjelse at se Stefan igen. Pludselig stod han foran min dør. Da jeg åbnede døren, tænkte jeg: gud, han ligner en Hollywood-stjerne. Han strålede virkelig. Det havde jeg ikke forventet.”

En dør kunne åbne igen for Stefan Mross

Siegel fortsætter: “Jeg tror ikke, du skal bekymre dig om ham. Han har også mange planer.” Det talte de også om i Siegels nye pladestudie, som kultkomponisten indrettede med et flygel.

Segl til Schlager.de: “I 1994 komponerede jeg ‘Montagne Sante’ for Stefan, som han fik andenpladsen med i folkemusikkens Grand Prix. Måske kan vi finde noget hyggeligt sammen. Det ville jeg blive meget glad for.” Mühldorf, den lille by kunne være den store port til lykke for Stefan Mross.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse