Nik P:. Sådan bruger han lockdownen

Foto: MDR/Saxonia Entertainment/Tom Schulze

Nik P. sætter sejl! I det mindste hvis vejret og Coronaen tillader det igen. Han fik en sejle-licens under nedlukningen og kan næppe vente med at sejle gennem området, som han afslørede i et interview med “Schlager Radio B2”.

Nik P. er hårdtarbejdende trods lockdown, han kan ikke bare sidde og trille tommelfingre! Det er ikke en mulighed for Nik P.! Han brugte tiden til at opfyldte en stor drøm: en bådlicens.

“Jeg tog certifikatet for to måneder siden, og så skal du vente, indtil du får dette kort – og det ankom lige for 10 minutter siden!”, Siger den 58-årige lykkeligt i B2-interviewet.

Og han har store planer! ”Jeg bor i Østrig, nær Salzburg og ved siden af ​​mig er Mondsee, Fuschlsee, Wolfgangsee, vi har så mange søer her. Og nu har jeg en motorbådslicens, så jeg kan låne en båd med og lave små ture,” afslører han.

Nik P. har store planer

Men Nik P. har helt andre planer: Ud over motorbådslicensen vil han også gerne ha et sejlkort, som han yderligere afslører i “Schlager Radio B2″ -interviewet:

”Sejlads er sådan en smuk sport, og nu er jeg lige ved at tilmelde mig sejlklubben. Hvem ved, hvor længe coronakrisen varer, og hvornår vi kan gå tilbage på scenen. Indtil da sørger jeg for, at jeg får min licens og til sidst sejler rundt i verden. ”

Hvor rart at se, at Nik P. ikke lader Corona ødelægge sit humør!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse