Mit liv er som en tur i en rutsjebane

Ross Antony har oplevet mange op- og nedture i sin karriere, og måske derfor mistede han aldrig sin ydmyghed og jordnære holdning. “Mit liv er som en rutsjebane,” siger musikeren og entertaineren i et eksklusivt interview med musikmagasinet “Meine Melodie”. Og i øjeblikket er han “lige på toppen”.

Men selv de dårlige tider i hans liv er “ikke dårlige i forhold til, hvad mange andre mennesker har oplevet,” forklarer han og understreger: “Jeg er taknemmelig for hvert øjeblik af lykke, som livet giver mig.”

Han blev født i England og startede sin karriere i Tyskland for omkring 20 år siden. Han udgav for nylig en ny bog med titlen “Gute Laune glänzt und glitzert”.

Siden maj 2021 har han været moderator for Sat.1-showet “Rolling – Das Quiz mit der Münze”. “Jeg elsker at underholde folk,” siger Antony i interviewet med “Meine Melodie” og glæder sig over, at publikum ærer hans optimistiske holdning til livet. “Folk kan lide mine positive måder, fordi der er få ting, der virkelig trækker mig ned.”

Det er nok derfor, han med sine egne ord “aldrig kæmpede hårdt for noget”, men altid forsøgte at beholde roen. Og det var bestemt det værd: “I dag kan jeg gøre, hvad jeg altid har ønsket,” siger Ross Antony glad.

Kilde: Meine Melodie, übermittelt durch news aktuell

 

Det skal du læse