Mickie Krause: Slut med partymusik !

Foto: universal-music.de

Mickie Krause er en af ​​de mest succesrige Partysangere, der nogensinde har været i Tyskland. Næsten hver nye single, som Münsterländeren udgiver, bliver et Ballermann-hit. Denne fredag ​​ville Mickie præsentere en ny sang. Men nu viser alt sig anderledes.

Sommeren er her. Det er det perfekte tidspunkt at bringe en ny partysang til folket. Dette tænkte også Mickie Krause, som glæder sig til sin udgivelse fredag. Begivenhederne vælter imidlertid.

Talrige dødsfald skal sørges over

Den planlagte offentliggørelse er blevet udsat. Årsagen er oversvømmelseskatastrofen i det sydvestlige Tyskland. Der har været adskillige dødsfald. Mange mennesker i kriseregionen har mistet deres hjem. Det er uden tvivl en af ​​de værste begivenheder, som Tyskland har oplevet efter krigen.

Mickie Krause: Overraskende beslutning

Mickie Krause var også chokeret over disse billeder fra Nordrhein-Westfalen og Rheinland-Pfalz. Selvfølgelig er en partysang ikke udelukket.

Musikeren skriver på Instagram: “Hej alle sammen, jeg har besluttet ikke at udgive min nye single førstkommende fredag! På grund af den aktuelle situation i katastrofeområderne i Tyskland føles det ikke godt at udgive en partysang! I øjeblikket har ingen lyst til at feste!”

En beslutning, der roses af hans fans. “Nogle kan lære af det,” skriver en bruger på Instagram. Respekt Mickie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse