Han har kræft!

Foto: RTL / Moritz Künster

Beskeden forstyrrede humørsangeren Mickie Krause. Han har kræft! Han blev diagnosticeret kort før finalen i tv-programmet “Showtime of my life”. Bitter ironi: I showet blev berømtheder strippet for at fremme kræftscreening.

“Det værste i livet er hjælpeløshed,” siger Mickie Krause i et interview med tv-stationen RTL. “Og jeg følte mig totalt hjælpeløs, fordi jeg slet ikke forventede denne diagnose.” Den 6. januar fik han at vide, at han har blærekræft. Lægerne havde opdaget en ondartet tumor i hans krop under undersøgelsen som en del af programmet. Blot to dage senere stod Krause foran kameraet til det nævnte tv-show og reklamerede for den vigtige kræftforebyggelse.

For Mickie Krause var det dog et lykketræf at have deltaget i showet. Fordi den stillede diagnose giver ham mulighed for at begynde at behandle kræften på et tidligt tidspunkt. “Jeg er meget taknemmelig for, at jeg har lavet denne beslutning,” siger Krause. “For hvis jeg ikke havde gjort det, hvem ved, hvad der var sket med mig om et halvt år.”

Krause er allerede blevet opereret og har det “meget godt”. Som han fortalte RTL, vil der være endnu en operation i slutningen af ​​februar. “Under den opfølgende resektion bliver det tjekket, om der stadig er noget gemt et sted, og om en tumor stadig er blevet overset,” fortsætter Mickie Krause. “Og så begynder en healingsterapi for mig, som også varer 6 til 8 uger.”

Vi ønsker Mickie Krause alt det bedste i disse svære dage.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse