Mickie Krause sang som Stadionhymne ved Olympia 2018?

Kilde: Mickie Krause Web

At Mickie Krause er en international stjerne, det ved man. Trods alt er han i Spanien – nå ja, ikke mindst på Mallorca, kendt som en farverig person. Men at han er lige så populær i Pyeongchang at hans musik bliver spillet, når der bliver scoret mål, var ham ikke bekendt.

Men til gengæld. Ved de olympiske vinterlege i Pyeongchang en kamp mellem Sverige og et fælles mandskab fra Nord og Sydkorea (Er i sig selv usædvanligt). Da kampen sluttede, var det mindre overraskende med 8-1 til svenskerne. Og ved hvert mål lød….netop: Mickie Krauses Ballermann- klassiker “Düp Düp” fra 2009.

Efter hvert mål – “Düpp, Düpp”

Man kan kun gætte på, hvorfor Mickies sang pludselig er kommet til den olympiske ære. Det behøver ikke nødvendigvis at være teksten, selvom tekst passager som “Alles Klärchen am Bärchen” og “Aller klar im BH” er af international interesse, og der rapporteres i olympiske medier, om en kondom rekord. Det er også tænkeligt at de ære kongen af Mallorca for hans 20 årige jubilæum.

Original sang kendt gennem Darts VM

Men sjov til side – den originale sang er fra 2001. En gruppe med navnet Planet Funk (I Tyskland en topplacering plads 93). Rigtig kendt blev nummeret først, da det siden 2008 er blevet brugt ved dart konkurrencer. Andre sportsbegivenheder bruger den også, så langsomt har den udviklet sig til stadion hymne.

Den fik også fat i Mickie Krause og han indspillede sangen i sommeren 2009, i Scooter stil som “Düp Düp”. Den tyske tekst er skrevet af Krauses stam forfatter “Amaretto”, identitet er ikke bekendt – man kan sige, han skriver “hemmeligt” – måske et passende Team for en TV udsendelse? – Alligevel, placerede titlen sig bedre på den tyske hitliste nemlig plads 52.

Flere Mickie Krause sange ved OL?

På de sociale netværker florer der forslag, hvilke andre Krause klassiker man kunne bruge ved OL. Skiløber “German (!) Madrazko” er et godt valg – ikke kun hans fornavn, men også hans nationalitet: Mexikanerne vil måske glæde sig ocer “Finger im po”. Det koreanske ægtepar Yura Min og Alexander Gamelin, hvor kjolen under dansen næsten blev revet itu kunne det måske være”Zeig doch mal die Möpse”. Hvem ville have troet at Mickie Krauses ville blive verdenomspændende superstjerne ved sit 20 års jubilæum? Vi ønsker til lykke med den uventet succes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse