Mickie Krause på Mallorca: Ballermann i nød – Ballermann er død

Kilde: Universal-music.de

Han landede på Mallorca og blev chokeret! Partysanger Mickie Krause (“Eine Woche wach”) kender reglerne for alle Ballermann-sangere som ingen anden: Store drømme og talent er ikke nok. Du kommer ikke langt uden en masse arbejde og udholdenhed, og uden at stå op igen og igen efter tilbageslag. Mickie Krause har kendt dette som stjernen i Megapark i Playa de Palma i 22 år nu.

Men siden Corona har Ballermann været i nød med sine partystjerner som Tim Toupet, Tobee, Markus Becker, Jürgen Drews, Peter Wackel eller Mia Julia og musik klubberne som Bierkönig, Bamboleo i Schinkenstraße eller Megapark. For i øjeblikket er Ballermann desværre død – selvom den spanske konge Felipe af Spanien og hans kone Letizia besøgte Playa de Palma i et par timer.

Video fra Schinkenstrasse

Efter et besøg i Schlager- og kult-pubben “Deutsches Eck” på Ballermann, kiggede Mickie Krause rundt og optog sine indtryk på en mobiltelefon-video fra “Schinkenstraße” til sine Facebook-fans. Et sorg-dokument, fordi gaden, der ellers er i fuld gang om sommeren, er totalt øde.

En dødbringende stilhed som på en kirkegård … Butikkerne er lukket med en grøn trævæg … Sandsynligvis i meget lang tid, fordi Mallorca ikke ønsker at risikere en anden Ischgl. Det ville kunne stoppe starten på turismen på øen.

Det er en mærkelig trykkende følelse, når du har festet her i de sidste mange år. Jeg er praktisk talt målløs. Jeg har aldrig set pub-gader som dette før” kommenterede sangeren på sin video på Facebook.

En deprimerende følelse

I slutningen hvisker han næsten hengiven i kameraet: “På en eller anden måde lort …” Og vi er sikre på, at Mickie Krause, der ejer et hus på Mallorca, også vil følge en anden Ballermann-regel:

Dit liv vil aldrig være perfekt og aldrig være fri for smerter. Lort sker over hele verden lige nu, og lort vil fortsat ske i fremtiden. Men uden tyngden ville det lette ikke være let, uden at smerten ikke værdsætter lykke.

Denne krise har fået os til at vokse og tilpasse vores kurs, kun gjort os stærkere og smartere. Vi håber som mange Ballermann-fans: “Hasta pronto!” Eller “Vi ses snart Mickie Krause”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse