Mickie Krause: Duett med Nazi-Sanger?!

Der er ingen fest – hvad enten det er på Ballermann, på en ski-alp eller hjemme til et karneval – hvis Mickie Krause ikke spilles. Han står for party, fest og sjov. Men for Mickie er det sjove slut! Og hvad en …

Som “Die Zeit” skriver, planlagde Mickie faktisk en duet med sangeren “Der Hauer”. Det handler om sangen “Sabine Lawine”, som de to ønskede at udgive denne måned som en fælles single.

Da pladeselskabet fik kendskab til “Der Hauers” politiske overbevisning, trak Mickie imidlertid sig straks!! Duetten blev straks stoppet og slettet!

“Der Hauer” var aktiv i årevis i den højreorienterede scene, var endda set ved NPD-stævner, siges det. Det er her sjov ender for Mickie! Han ønsker ikke at blive tilknyttet noget lignende, siger pladeselskabet! Sammenlignet med BILD sagde Mickie: “Hvis jeg havde vidst det før, ville jeg ikke have sunget sangen.

‘Der Hauer ‘siger, at han er fuldstændig apolitisk, men for ingen penge i verden skal man optræde ved en sådan begivenhed. Højreekstremisme og fremmedhad har ingen plads i mit liv. ” Det er rigtigt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse