Michelle og Marie Reim: Er mor-datter dramaet ægte?

Det siges, at Michelle har en ny ven, ifølge medierapporter: Eksen af hendes datter Marie Reim. Til det mistede hun en anden mand: hendes manager Uwe Kanthak. Men er det hele sandt?

Et mor-datter drama får schlager verdenen i omdrejninger: Ifølge oplysninger fra “Bild” har Michelle haft en ny mand i sit liv i nogen tid, en forretningsmand omkring 40 år gammel. Begge siges at have vist sig at være meget kendte for offentligheden. Den pikante ting ved dette forhold: Manden siges at have været forelsket i Marie Reim, datter af Michelle og Matthias Reim.

Michelle, Marie Reim og Uwe Kanthak

Ifølge oplysninger irriterede Michelle ikke kun Marie og hele familien med sin nye kæreste, men muligvis også hendes manager Uwe Kanthak, der har et faderligt forhold til 19-årige Marie Reim. Den 47-årige sangerinde er ikke længere blandt de kunstnere, der administreres af Kanthak. Han har givet Michelle en stor karriere i de sidste par år.

Men er moder-datter dramaet virkeligt?

Det var først i denne uge, at Marie Reim annoncerede sin første single, som forventes frigivet den 28. februar. Dramaet om vennen er også opmærksom på Marie, der endnu ikke har været i lyset så ofte. Alle skal selv beslutte, om oplysningerne fra ”Bild” er en tilfældighed på samme tid.

Tilfældighed eller ej?

Et andet rygte går gennem nettet: Siden Marie Reims single bliver frigivet den 28. februar, og TV-publikummet kan se med den 27. februar i det 45-minutters program “Unser Lied für Rotterdam” til den offentligt valgte repræsentant for det tyske bidrag til “Eurovision Song Contest 2020” mistænker mange, at Marie Reim kunne være denne kandidat.

Indtil videre har dette imidlertid kun været rene spekulationer. Under alle omstændigheder er Marie Reims omtale steget markant denne uge.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse