Michelle og Feuerherz Karsten har stoppet deres forhold

For flere måneder siden blev det nemlig meddelt, at den attraktive sanger har fundet en ny kærlighed. Den heldige var ikke dog fremmed for schlager fans. Det var Karsten Walter, medlem af drengebandet “Feuerherz”. Begge dele delte deres kærlighed på deres Instagram-profiler, og det hele syntes så dejligt. Nu er alt anderledes!

På sin Instagram-profil meddelte Michelle i aftes, at det unge par er gået hver for sig. Hun skrev:

“Nogle gange er livet anderledes, end man tror. (…) Karsten og jeg har ladet os “skille”. Årsagen til kærligheden er ikke meddelt endnu. Har aldersforskellen været den uoverstigelige forhindring?

Michelle er en af grundstenene i den tyske schlager – både musikalsk og privat har den smukke 46-årige oplevet mange ups og downs.

Michelle ist das Stehaufmännchen des deutschen Schlagers – sowohl musikalisch, als auch privat erlebte die hübsche 46-Jährige viele Höhen und Tiefen.

Michelle og hendes mænd

For os uforståeligt, men alligevel sandt: Michelle har ikke haft meget held i hendes forhold hidtil. Se bare med Matthias Reim, sanger Albert Oberlehrer eller hendes tidligere chef Josef Shitawey – ingen af forholdene varede længe.

Vi ønsker begge stjerner lidt hjertesorg og en fredelig adskillelse!

kilde: schlager.de

Det skal du læse