Michelle: Endelig fred med datteren Marie Reim?

Blod er trods alt tykkere end vand. Bomben sprængte i februar 2020. “BILD” rapporterede: Den populære schlagerstjerne Michelle fik sin datter Marie, som også er schlagersanger, skilt fra sin kæreste. Siden da siges det, at mor og datter har undgået hinanden, selv når de blev vist på tv. Men nu postede Michelle offentligt på Instagram: “Jeg er ked af, hvad der skete.”

Marie Reim: Dårlige rygter om hendes aflysning hos Stefan Mross. I schlagerindustrien kogte rygteriet – især i sidste uge. Schlager-newcomer Marie Reim formodes at aflyse den ene koncert efter den anden, fordi hendes “hadet” mor Michelle også er booket. Angiveligt ”Marie ville ikke være på scenen med sin mor.” Total vrøvl.

Schlager.de og vi berettede: Årsagerne til hendes aflysning fra Stefan Mross “Altid igen om søndagen” skyldtes sundhedsmæssige årsager: Marie havde fået svær tonsillitis. Hun var blev plaget af høj feber og ondt i halsen. Læs mere her

En indsamlingskoncert for ofrene for oversvømmelsen forsonede begge. Ikke desto mindre blev det rygtet i branchen: Michelle og Marie undgår stadig hinanden.

Vendingen bragte imidlertid åbenbart i går en invitation til indsamlingskoncert til fordel for oversvømmelseskatastrofe, som blev streamet live i dansecafé NINA i Bottrop og via “Twitch”. Party-Schlagerstjerne Lorenz Büffel modereret. Arrangementet blev organiseret på kun to dage. Og selvfølgelig stjerner som Anna-Maria Zimmermann, Mickie Krause, Norman Langen, Detlef Steves og mange andre blev hurtigt enige om at deltage. Det fantastiske var dog, at Michelle og hendes datter Marie Reim straks blev enige om at optræde for en god sag.

Michelle: Hun undskylder offentligt sin datter Mama Michelle må have været meget glad for sin datters accept. Fordi hun tog chancen og offentliggjorte et foto på Instagram med sig selv og Marie, da hun var omkring 6 år gammel og skrev: ”Jeg er ked af, hvad der skete. Jeg er så glad for, at vi ser frem sammen.” Hendes datter delte billedet på Instagram og satte et stort rødt hjerte på det.

gavEn dejlig, rolig begyndelse mellem mor og datter, som begge stillede et mega show ved indsamlingskoncert – begge følte sig tydeligvis meget befriet og glade. En insider var i stand til at observere mor og datter bag kulisserne: “Michelle og Marie talte meget pænt – der var intet skænderi at se.” Og begivenhedens succes – trods alt blev der doneret 33.000 euro – gjorde alle involverede meget stolte.

Marie Reim: Derfor kunne hun tilgive sin mor

Michelle havde tilsyneladende gjort alt lige efter den enorme skandale, at have fået sin datters kæreste  til  at smutte. Hun efterlod sit barn alene i over et år. På det tidspunkt sagde 49-åringen til “BILD”: ”Marie er en uafhængig person, hun lærer meget i sit liv lige nu. Jeg tror, ​​at hun skal og må gå sin egen vej, som hun finder passende.”

En klog beslutning, fordi tiden helbreder alle sår. Og Michelle vil bestemt forsigtigt tage sig af den sarte forsoningsplante.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse