Marie Reim: Ubehagelig sygdom med konsekvenser

Foto: kuenstlermanagement / Anelia Janova

Schlagersommersæsonen er i øjeblikket i gang. For kunstnerne betyder det, at regelmæssige optrædener i „ZDF-Fernsehgarten“ og ved „Immer wieder sonntags“ er obligatoriske. I sidstnævnte show skulle Marie faktisk synge – men hun er alvorligt syg.

Fans har ventet spændt på hendes optræden i “Europa-Park” – men de blev bittert skuffede. Marie Reim måtte desværre aflyse. Hun kæmper i øjeblikket for sit helbred. Hvad sker der?

Marie Reim undskylder sine fans og i sin Instagram-historie skriver hun: ”Mange bemærkede, at jeg ikke var i IWS i dag. Jeg har ligget fladt i 1,5 uger med “tonsillitis” (Variant af halsbetændelse) (…). ” Åh kære, tonsillitis er virkelig ikke at spøge med. Især ikke som sanger. Men hun giver sine fans håb igen. ”Til dette har jeg tilladelse den 1. august. optræde for dig på IWS “, Marie Reim lover.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Marie Reim (@mariereim_official)

Marie Reim: Uheld

Marie har haft nogle alvorlige tilbageslag for nylig. For nylig havde Marie Reim set frem til en afslappende dag ved søen – kun for at finde ud af på stedet, at hun havde glemt alle sine badedragter derhjemme. Det næste tilbageslag ventede ikke længe. Marie Reim havde forladt sin lejlighed i flere dage, men havde startet opvaskemaskinen. Men så blev hun hjemsøgt igen af ​​uheld. “Vandet var ikke drænet,” beskrev hun sit drama i en Instagram-historie. Hun beskrev lugten i sin lejlighed som “forrådnelse”.

Og det var ikke alt: Hendes elskede bil blev trukket væk under et optræden i “ZDF-Fernsehgarten” for et par uger siden. Chokket var så stort, at hun bad politiet om hjælp. Ja, stakkels Marie er meget uheldig lige nu.

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER