Melissa Naschenweng viser sig som en sexet “Baywatch”-babe

Melissa Naschenweng ved, hvordan hun lyser dagen op for sine fans på Instagram. Hun giver jævnligt sine følgere indblik i sit liv og viser også gerne en masse bar hud. Den smukke blondine iscenesætter altid sin flotte krop på en sexet måde.

Som på hendes nuværende Instagram-billede. Der præsenterer den 31-årige sig selv som en varm badende havfrue à la “Baywatch”. Det siger sig selv, at hendes mandlige fans straks får svage knæ ved dette syn.

Melissa Naschenweng nyder i øjeblikket den italienske sol. Men at ligge og dovne den er udelukket for hende. “Nyt sommerjob,” joker hun med et blink på Instagram. Hun postede også et billede af sig selv i en lavt skåret rød badedragt. Med solbriller og stadig vådt hår poserer hun sexet på en rød italiensk redningsbåd.

Det siger sig selv, at komplimenterne ikke lader vente på sig. “Drømmekvinde,” skriver en bruger og tilføjer: “Du er sådan en smuk engel.” En anden mener, at Melissa er “En sød Baywatch-pige”. Kommentarer som “Du ser super smuk ud”, “Naturlig skønhed” eller bare “Wow” hober sig op under opslaget.

Men Melissa klipper ikke bare en stor figur i et heldragt. For blot et par uger siden delte den 31-årige billeder af sig selv i en stram bikini og nærmest flippede sine fans ud. Melissa ved bare, hvordan hun vender hovedet på sine mandlige følgere.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse