Melissa Naschenweng afslører koncertsvindel

Mange fans drømmer om at se Melissa Naschenweg live, men en arrangør spiller et grimt spil med sangerindens navn. En fidus, som Melissa nu selv sætter en stopper for.

Hun er en af de mest succesfulde schlagerstjerner i Østrig og Tyskland, og i weekenden kunne man se hende på scenen i Florian Silbereisens »Schlagerbooom«. For mange mennesker i publikum var det en drøm, der gik i opfyldelse. Andre håbede på at se sangeren live på »Regensburg Olé« blot få dage senere, den 15. juni 2024. Men det bliver der ikke noget af!

Reklame med hendes navn er en løgn

I ugevis har arrangøren af »Regensburg Olés« reklameret med, at Melissa Naschenweng vil optræde ved arrangementet. Et budskab, der helt sikkert har begejstret hendes fans og i sidste ende motiveret dem til at købe billetter. Nu er de måske endnu mere chokerede, for den annoncerede optræden af Melissa Naschenweng ved »Regensburg Olé« er en løgn! Melissa selv har nu afsløret, at der ligger en alvorlig svindelskandale bag. “Kære venner, desværre opdagede jeg i dag, at mit navn blev brugt til at reklamere for festen i Regensburg på lørdag. Jeg vidste intet om det!« fortæller Melissa Naschenweng vredt i en Instagram-story.

»Der var aldrig en aftale«

Ifølge hendes kontor havde arrangøren flere gange fået at vide, at han skulle informere fansene om den falske information og rette den, men det var ikke sket. “Meget, meget ufedt, jeg er ked af det på vegne af alle, der ville være kommet. Angiveligt blev det nu ændret til, at jeg havde aflyst, hvilket også falskt, der var aldrig en aftale,« forklarer Melissa Naschenweng på Instagram. Der var ganske vist en dato for Regensburg som en del af hendes »Bergbauernbuam-Show«, men det er først den 26. september 2024. Melissa fortæller ikke på Instagram, om hun nu vil lægge sag an mod arrangøren.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x