Melissa Naschenweng: Tør endelig starte igen!

Foto: BePo/ Bernie Pōlzl – Adlmann Promotion GmbH

Hun er kendt som en hvirvelvind. Melissa Naschenweng er praktisk talt en “Høne med damp” i alle henseender. Men nu er hendes nye singel blevet frigivet, og den slår en usædvanlig rolig tone. “Dein Herz verliert” er titlen, og vi havde lejlighed til at slippe af med nogle spørgsmål til hendes.

Melissa, vi kender dig kun med glade sange, din nye single er så forskellig fra de foregående og minder om hjertesorg. Hvorfor blev det det, brød nogen dit hjerte?

Denne sang var faktisk ikke beregnet til albummet! Tværtimod! Det var faktisk kun til mig selv for at slippe af med min skuffelse over denne mand! Men da sangen gjorde mig så godt selv, besluttede jeg at sende den ud i verden! Der er så mange mennesker derude, der lider af hjertesorg eller ikke har modet til at lytte til deres hjerte! Og jeg mener ikke kun med hensyn til kærlighed, men også med hensyn til venskab!

Musikvideoen minder også om en film om en fortabt kærlighed. Hvordan føltes optagelsen for dig?

Jeg overlod intet til tilfældighederne med denne video! Hver detalje er planlagt til at genskabe historien så rigtig som muligt. Selvfølgelig var det ikke let for mig at opleve alt igen, men jeg er virkelig tilfreds med resultatet. Det er også et emne, hvor så mange mennesker genkender sig selv. Jeg håber, at alle lytter mere til sit hjerte!

Har du nu fået smagen med sangen til at behandle egne erfarne historier i dine sange?

Bestemt! Som bekendt skriver livet de smukkeste historier! Men på mit album “LederHosenRock” er der også en masse “glade sange” om bjerglivet, som jeg især elsker!

Har du et personligt tip til alle dem, der er plaget af kærlighed?

Den bedste medicin er: MUSIK og møde venner! Alle bør distrahere sig selv så meget som muligt og bedst af alt, slette alle fotos og meddelelser, så du ikke længere risikerer at synke ned i sorg om aftenen!

Hvis du kunne ønske dig noget til din fremtid – hvad ville det være?

Først og fremmest sundhed, det er det største! Og så ønsker jeg en masse bjergbonde-fester med min bjergbonde-familie!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse