Melissa Naschenweng rystet: “Schlagerverdenen ér et hajbassin”.

Melissa Naschenweng er Østrigs smukkeste schlagereksport. Hun har også mange fans i Tyskland. Men bag kulisserne er tingene meget anderledes, som hun nu afslører.

I et interview giver Melissa Naschenweng et indblik i sit liv i showbusiness. Og der er meget, der er dystert. Hun afslører til den schweiziske avis “Blick”: “Jeg oplever en masse vrede. Jeg synes, det er en skam, at schlagerbranchen er sådan en hajtank. Det har jeg altid fået at vide, men jeg troede ikke på det i lang tid.”

Melissa Naschenweng kritiserer misundelse over succes

Melissa, som har stået på scenen i mere end ti år, har allerede haft masser af erfaring med dette. Naschenweng: “Det er slet ikke en børnefødselsdag. Det, der foregår bag kulisserne, er lige til en film.” Melissa Naschenweng, som selv blev bestjålet på en turné, understreger: “Frem for alt skal vi kvinder støtte hinanden og også give hinanden komplimenter indimellem. Meget af det er helt relateret til succes.”

På trods af disse udfordringer er der dog også positive øjeblikke. I år fik hun for eksempel mulighed for at stå i studiet med schlagerlegenden Roland Kaiser og indspille en julesang sammen. “Det er så dejligt, at der også er folk i branchen, som forkæler en med noget,” siger sangerinden.

Megastjernen Maite Kelly komplimenterede også Melissa Naschenweng for nylig: “Hun fortalte mig, at hun så godt kan lide det, jeg laver med min harmonika, og at jeg er en powerkvinde.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse