Melissa Naschenweng med brud på ribbene inden single udgivelse

I dag , d. 16 februar, udkommer den nye single “I will an Bauern als Mann” af Melissa Naschenweng – og dette er titelsangen for den nye sæson af den østrigske udgave af “Bauer sucht Frau” med vært Arabella Kiesbauer.

Men forventningerne, blev lidt overskygget, da man i går kunne læse på Melissa Naschenweng Facebook side, at hun kæmper med et brækket ribben, da en folkemængde pressede sangerinden op ad en mur under et karneval. Kort efter hændelsen stod Melissa på scenen og med stadig stigende stærke smerter blev hun kørt på sygehuset, hvor diagnosen var brækket ribben.

Kilde. Melissa Naschenweng Facebook

“En landmand kender smerte”

Men Melissa bider tænderne sammen og vil klare de kommende optrædener så godt hun kan – Tro mod mottoet: “En landmand kender smerte” og “Ukrudt forgår ikke så let”.

I en alder af 6 år lærte hendes far hende at spille på en steiermark harmonika – og en stor kærlighed begyndte! Melissa Naschenweng forelskede sig hurtigt i dette musikinstrument og i dag er det hendes pink “Steiermark” som er hendes varemærke, og som hun erobrede hjerterne i schlager fans og gav god stemning og højt humør. Med “Oanfoch schen, oanfoch du” (2011), “Gämsehautgefühl” (2013) og “Künterbunt” (2017) har Melissa allerede udgivet 3 album.

Tyskschlager ønsker sammen med Schlager.de Melissa godbedring, og må hun hurtig komme sig – og få succes med den nye single. Den kan ses og høres herunder.

Kilde: Schlager.de

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Det skal du læse