Melissa Naschenweng intime – 5 ting, du skal vide

Melissa Naschenweng er, sammen med folkrock’n’rolleren Andreas Gabalier, Østrigs mest populære musikeksport. Schlager.de afslører 5 ting om hende, som du måske ikke vidste endnu.

1: Du kender hende fra “Bauer sucht Frau”.

Melissa Naschenweng voksede op på en bjerggård i Lesachtal og har en stærk forbindelse til naturen og landbruget. Denne forbindelse afspejles også i hendes sange, såsom “I steh auf Bergbauernbuam”, “Traktorführerschein” og “Ich will ‘nen Bauern als Mann”. Sidstnævnte var endda temasangen til den 15. sæson af ATV-produktionen “Bauer sucht Frau” i 2018.

2: Hendes kærlighed bærer et stort navn

Melissa Naschenweng holdt sit kærlighedsliv hemmeligt i lang tid, men i juli 2023 bekræftede hun, at hun er nyforelsket. Hendes nye kæreste er Toni Gabalier, der er lillebror til schlagerstjernen Andreas Gabalier. De to har med succes skjult deres forhold for offentligheden og nyder deres tid sammen.

3: Hun elsker naturen

Selv om Melissa Naschenweng er en rigtig sprællemand på scenen, har hun i sit privatliv en tendens til at være stille og tæt på naturen. I et interview med News.at afslørede den 33-årige, at hun ville elske at bo på landet. Hun er et familiemenneske og kan godt lide at tilbringe tid med sine forældre og bedsteforældre. Naturen er vigtig for hende og fungerer som en balance i hendes turbulente musikliv. I freden og roen finder hun styrke til sine energiske shows og er taknemmelig for sin succesfulde karriere.

4: Intet show uden sport

Melissa Naschenweng er ikke kun energisk på scenen, men også aktiv inden for sport. Om vinteren elsker hun at stå på ski for at tømme hovedet og genoplade batterierne. Om sommeren slapper hun af ved at ride eller gå tur med sin hund. Før en optræden løber hun en tur og lytter til musik for at få sin nervøsitet under kontrol.

5: Flere præmier er ikke muligt

Melissa Naschenweng har ikke kun erobret hitlisterne, hun har også modtaget adskillige priser. Hun har vundet den eftertragtede Amadeus Award fem gange og har dermed etableret sig som en af de mest succesfulde schlagerstjerner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse