MELISSA NASCHENWENG: Hendes album “Kunterbunt” udkommer i morgen

Hun er ung, meget talentfuld og elsker musik. Melissa Naschenweng udkommer med hendes nye album i morgen d. 24-2-2017, med titlen “Kunterbunt”. Det er ikke kun Melissas Styrian-harmonika der spiller en vigtig rolle, men her er der en bred vifte af påvirkninger fra nuværende popmusik.

Hos schlager fans, hvor navnet Melissa Naschenweng til dato, endnu ikke var kendt, lærte den sympatiske blonde pige at kende i 2016, via talrige udsendelser på tysk tv. Hun har været med ved over 100 forestillinger.

Som forløber, der er produceret af Matze Roska, en ballade “Das Größte”, en sand historie om hendes bedsteforældre, der for nylig efter 62 års ægteskab, fornyede deres ægteskabsløfter. Koret synger “Jeg elsker dig tusind gange mere end forventet”, et sand testamente, at evig kærlighed stadig findes.

[vc_btn title=”Bestil hendes nye album her” style=”flat” shape=”square” color=”success” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.imusic.dk%2Fcd%2F0889854179021%2Fmelissa-naschenweng-2017-kunterbunt-compact-disc%3Futm_source%3Dweb%26utm_medium%3Daffiliate%26utm_campaign%3Dtyskschlager||target:%20_blank|”][vc_message]Kilde: Ariola.de[/vc_message]

Det skal du læse