Melissa Naschenweng: Fan snydt af svindlere! Nu taler hun eksklusivt med Schlager.de

Melissa Naschenweng kan altid lide at komme tæt på sine fans, men hun ville bestemt aldrig gå så langt som til at bede dem om penge. Ikke desto mindre har kriminelle nu stjålet hendes identitet på de sociale medier for at snyde hendes loyale fans.

Og faktisk faldt en 36-årig mand fra Krems for det. Manden blev kontaktet af den falske Melissa på Instagram. Efter flere beskeder bad den påståede Melissa Naschenweng ham til sidst om penge til sin bedstefar, som var på hospitalet. Hendes konto var spærret, og hun var i stor nød. I løbet af få uger overførte han næsten 100.000 euro i otte rater til en fransk konto!

En elendig svindel efterlader Melissa Naschenweng “målløs”.

Særligt trist: Melissa Naschenwengs bedstefar Andreas døde i 2021, så han har bestemt ikke brug for mere hjælp – for ikke at nævne, at østrigeren selv ville have tilstrækkelige økonomiske midler til selv at hjælpe sin bedstefar.

Det faktum, at kriminelle kunne snyde så mange penge med et så morbidt svindelnummer, gør Melissa rasende, som hun afslørede over for Schlager.de: “Jeg er målløs, chokeret og forbløffet over, hvad nogle mennesker finder på for at berige sig selv. Jeg beklager naturligvis dybt, at mit navn er blevet brugt til at snyde nogen på denne måde. Jeg kan kun tale på vegne af alle kunstnere: Der er det blå flueben på Instagram, så du kan sikre dig, at det er den officielle side.

Hvis noget virker underligt for dig, skal du være opmærksom og tænke dig om. Internettet har som mange andre ting i livet fordele og ulemper. Der er ingen grund til at nævne, hvor vildt det kan blive, men pas på jer selv og tænk jer 20 gange om, før I gør noget.”

Advarsel også på Instagram

Melissa lagde artiklen om svindelskandalen ud på Instagram og advarede endnu en gang sine fans mod at falde for falske profiler. Bortset fra at hun aldrig ville bede sine fans om penge, kan hun tydeligt genkendes på det blå mærke, som ligesom på alle andre profiler er det klare og frem for alt eneste (!) tegn på en stjernes officielle konto.

Andre stjerners identiteter er også blevet stjålet til svindelnumre

Melissa Naschenweng er langtfra den eneste stjerne, hvis identitet er blevet stjålet af svindlere for at svindle penge fra fans. Ben Zucker var for nylig i medierne på grund af dette, i VOX-dokumentaren “Ilka Bessin: Liebesbetrug im Internet” (Ilka Bessin: Kærlighedsfidus på internettet), var der en rapport om Heidi K. fra Bayreuth, som faldt for en falsk Ben Zucker på TikTok.

Efter et par kærlighedserklæringer overførte hun endelig 40.000 euro i flere beløb. Og det til trods for at der allerede flere gange har advaret mod svindlere på de sociale medier og selv tager aktiv handling mod falske profiler: “Vi er i gang! Vær venlig at passe på jer selv.”

Semino Rossi kom i overskrifterne i 2021, fordi en ældre borger fra Brandenburg faldt for svindlere på nettet, der påstod, at stjernen var i fængsel og skulle løslades med kuponkort.

Det er utroligt, at folk efter alle de sager, der er blevet offentliggjort, stadig falder for disse åbenlyse svindelnumre. Derfor er det så meget desto vigtigere, at deres idoler regelmæssigt udsender offentlige advarsler mod dem …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse