Melissa Naschenweng er på udkig efter en mand med et “traktorkørekort” til sin nye single

Foto: Adlmann Production / Christoph Hatheuer

Med sin nye single “Traktorführererschein” fra hendes nuværende nummer 1 album “LederHosenRock” gør Melissa endnu en gang klart, at der kun er én måde at vinde hendes hjerte på.

Sangen er en klar pointer til de små fyre, der gør sig vigtige i GTI og slet ikke har forstået det, at traktorlicensen faktisk er nøglen til en kvindes hjerte. Det skal være diesel i stedet for en sportsudstødning! Og han må have en fornemmelse, manden ved traktorsædet.

AMADEUS-vinder Melissa Naschenweng vil gerne have en rigtig mand ved sin side, som også kan give en hånd fra tid til anden, det er i det mindste velkendt siden hendes mega hits “I steh auf Bergbauernbuam” og “Jeg står på Bergbauernbuam”.

Titlen på det nuværende album, som allerede er blevet streamet millioner af gange, var ikke engang i fokus hos Naschenweng og hendes team i starten. Fans kronede titlen som en absolut favorit, og det er derfor ikke kun singleudgivelsen, men sådan blev en speciel musikvideo optaget i samarbejde med traktorproducenten LINDNER.

I den medfølgende video leder Melissa imidlertid ikke efter bjergbondens dreng med et traktorkørekort, men ønsker blot at gøre det selv. Imidlertid opstår der allerede misforståelser ved tilmelding, og medarbejderen sender dem direkte til værkstedet i stedet for til køreskolen.

Melissa får straks en skruenøgle og lidt forvirret, hun går direkte på arbejde. Slutproduktet er også meget Melissa-lignende! Fordi traktoren ikke bare er en hvilken som helst – den er den HURTIGSTE, ROSE TRAKTOR I VERDEN! Med det lyserøde køretøj skynder hun sig forbi resten af ​​køreskolegruppen i slutningen af ​​videoen med et stærkt grin på 50 km / t! Uden kørekort.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse