Melissa Naschenweng: “Dette nydes ikke kun af bjergbønder”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Året 2020 bragte Melissa Naschenweng (30) en vild op og ned: Hendes sang “I steh auf Bergbauernbuam” udviklede sig til et hit langt ud over landets grænser. I østrig stormede hun hitlisterne og var endda booket til Helene Fischer Open Air. En udmærkelse! Men der var også intens kærlighedsfrustration, et stressrelateret sammenbrud – og coronarelateret annullering af alle koncerter.

En rutsjebane af følelser, der inspirerede Melissa til at skabe de store og varierede sange på hendes nye album Leder-Hosen-Rock. I løbet af advents sæsonen kan Melissa roligt gennemgå, hvad hun har oplevet. Men først er det julebageriet, og hun ser frem til især det: ”For første gang har jeg virkelig tid til at forberede mig til ferien og bage,” siger hun med et smil. ”Derudover åbner min bedstemor Marianne gradvist sin hemmelige opskriftsbog for sin familie. Indtil nu har hun altid holdt opskrifterne på sine geniale småkager under lås.”

Og de allerførste vanilje-croissanter, Melissas yndlingsbagværk, viser sig godt. “Wow, jeg er stolt,” stråler den blonde sanger. Og måske vil der snart være en smuk bjergbonde dreng, som hun kan dele dem med under juletræet …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse