Melissa Naschenweng chokerer fans med ny musikvideo!

Foto: BePo / Bernie Pölzl

Tallene er igen alarmerende høje i år. Antallet af mennesker, der mistede deres liv på gaden. For Melissa Naschenweng var dette grund nok til at dedikere sangen “Schutzengerl” til dette emne fra hendes nuværende album “Wirbelwind”. Nu følger der så en chokerende musikvideo.

Med sangen og især videoen ønsker Melissa, der selv kører 100.000 kilometer om året i bil, at henlede opmærksomheden på vigtigheden af, at køre omhyggeligt og med koncentration.

Videoen er beregnet til at vise, hvad en mobiltelefon kan gøre ved en hvis man snakker i den under kørsel! Det skal skræmme dig! Fordi små ulykker sker hurtigt, og alvorlige ulykker sker også. Men lige nu i julesæsonen er det ikke kun mobiltelefonen, men også alkohol et stort emne!

“Selvom scenerne i videoen kun er iscenesat, og ingen blev skadet, løber man ind i tanken om, at noget som dette altid kan ske, og det løber en koldt ned ad ryggen! Men videoen skal bevidst chokere, fordi den simpelthen er et forsøg på at skabe opmærksomhed og gøre folk opmærksomme på faren og åbne øjnene. I øvrigt gælder dette også for mig selv, fordi jeg er heller ikke fejlfri! ”, Siger Melissa.

Herunder kan du se videoen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse