Melissa Naschenweng: 2 Nye remixes til “I steh auf Bergbauernbuam”

Foto: BePo / Bernie Pölzl

På den ene side af den succesfulde DJ & producent duo STEREOACT, på den anden side af den østrigske producent duo FLYING HIRSCHE! Melissa Naschenweng er årets højde springer: Hendes nye album “Wirbelwind”, udgivet den 11.01.2019, stormede straks fra 0 til 1 på de østrigske albumhitlister.

Melissa Naschenweng satte også sit personlige rekord med videoen til den fængende melodi “I steh auf Bergbauernbuam”, der også blev offentliggjort i begyndelsen af året.

Næsten 3 uger efter udgivelsen af videoen nåede videoen allerede mere end 1 million visninger på Youtube. I mellemtiden er dette nummer firedoblet – videoen er allerede set mere end 4 millioner gange. Nu, lige i tide til starten af klubben og festsæsonen på Mallorca, er der blevet frigivet 2 remixes, hver produceret af kendte producenter.

På den ene side blev hitte af Melissa Naschenweng produceret af den succesrige DJ & producer duo STEREOACT, som er en af de mest succesrige tyske DJ’er med over 110 millioner streams af deres tysksprogede sange.

Derudover er der priser som 7x Guld, 3x Platin og den sjældne Diamond Award for over 1.000.000 singler solgt med deres mega hit “Die Immer Lacht” (med Kerstin Ott) og tre Echo nomineringer.

Remixpakke “I steh auf Bergbauernbuam (Stereoact Remix)” indeholder en kortere version samt en udvidet version.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Det anden Remix blev produceret af den østrigske producentduo FLYING HIRSCHE, der allerede har arbejdet sammen med Draufgängern og Powerkrynern. Også denne pakke indeholder en kortere og en udvidet version.

Click here to display content from YouTube.
Learn more in YouTube’s privacy policy.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse