Medlem af Die Nockis stopper

Die Nickis har stået på scenen i over 40 år og er nok det mest succesfulde østrigske schlagerband. Drengene omkring frontmand Friedl Würcher er fuldprofessionelle, men nu er der en adskillelse, som Schlager.de eksklusivt har erfaret…

Men lad os starte fra begyndelsen: Keyboardspilleren Arnd Herröder forlod bandet i 2016. To andre medlemmer forlod bandet sammen med ham – Edmund Wallensteiner og Dietmar Zwischenberger. Der var tale om en “strukturel ændring”. Det syv mand store band “Nockalm Quintett” blev pludselig til et fire mand stort band. Endnu et skæbneslag rystede drengene det år: Zwischenberger forsvandt i efteråret og blev fundet død to uger senere.

Ny keyboardspiller

Kurt Strohmeier sluttede sig til bandet i februar 2016. Graz-borgeren blev et populært bandmedlem, og NOCKIES var tilbage på fem. Men nu går der rygter om, at Kurt også forlader bandet. Og disse rygter får næring af ingen ringere end schlagerstjernen Marco Ventre! Han postede et billede med sit band med ordene: “Med et grinende, men også et grædende øje. Vores keyboarder og ven Thomas Trinkl slutter sig til vores venner, the Nockis.” Med det har han ladet bomben springe! Schlager.de har forhørt sig hos ledelsen:

Kurt Strohmeier forlader gruppen efter eget ønske. Hans efterfølger er musiklæreren Thomas Trinkl fra Kärnten, som med øjeblikkelig virkning bliver keyboardspiller hos NOCKIS. Så rygterne er sande. Kurt går, Thomas kommer. Med det nye bandmedlem vil NOCKIS fortsætte deres succes. Vi ønsker dem al mulig succes!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse