Andrea Berg, Michelle & Co.: Store jubilæer i 2022

Foto: universal-music.de

I 2022 vil to schlagerdronninger fejre deres store jubilæer. Både Michelle og Andrea Berg har glædet deres fans i mere end tredive år. Derudover planlægger Bernhard Brink og NOCKIS også særlige begivenheder i år …

Andrea Berg bliver den første til at fejre sit 30 års jubilæum i sin hjemby Aspach. Præcis der, hvor hendes legendariske Heimspiel traditionelt finder sted. Den 29. og 30. juli 2022 er der to dage med dans, liv og sang. Det fortsætter den 27. august 2022 i Wien, inden Andrea Berg og hendes drømmepirater går om bord i Berlin den 30. september. Jubilæumsåret slutter så den 4. december i Düsseldorf.

Michelle fejrer også sit tredivte år. Hun skal på stor turné i Tyskland under mottoet “Das war’s… noch nicht!”. Koncertrækken starter den 1. oktober i Düsseldorf og slutter i München den 15. november 2022. Også her er forhåndssalget allerede startet. I tråd med det store jubilæum udgiver Michelle sit album den 6. maj 2022, som vil indeholde ti nye sange samt nogle af hendes hits i nye versioner. Disse er arrangeret af hitsmeden Tim Peters.

Bernhard Brink ser tilbage på sin karriere og sit liv med biografien “Alles außer Tanzen”, som skal udkomme den 16. marts. Men han vil helt sikkert fejre med fansene et sted i tyskland. I tilfældet med schlager-titanen vil det være 50 år på scenen i 2022. Derudover er han 70 år.

NOCKIS fejrer derimod 40 års jubilæum med det nye album “Ich will dich”, der udkommer den 21. januar. Den store fest vil traditionelt finde sted i den maleriske by Millstatt fra 16. til 18. september 2022.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse