Mary Roos: Erklæret død!

Mary Roos fejrede sin 72-års fødselsdag for lidt over en måned siden. På trods af alderdommen er hun fuld af livslyst. Desto mere uegnet er det, når de skyggefulde bedragere erklærer for at være død. Denne historie er bare utrolig!

Mary Roos har været pensioneret fra Schlager i et godt år. Hendes fans ser tilbage igen og igen af hendes farvel med Florian Silbereisens “Schlagerchampions” i januar 2020. En meget stor kunstnerinde har sandsynligvis forladt tv-scenen for evigt.

Det er næppe overraskende, at der har været mindre at rapportere om Mary Roos de sidste par måneder: Ingen nye sange, ingen nye koncerter – kun retrospektiver og fødselsdagsønsker tilbyder materiale til rapportering.

Mary Roos: Vildledende artikel

Onlineportalen “Fribbla.com” har skamløst udnyttet denne ebbe af nyheder om schlagersangerinden og offentliggjort en usmagelig artikel. Til artiklen “11 berømtheder, der døde i 2020” brugte skaberne et billede af Mary Roos. Ikke det eneste mulige rygte, som den 72-årige skal udholde: I medierne siges hun at have et forhold til kabaretkunstneren Wolfgang Trepper.

Mary Roos: “Nu endda død”

Mary har nu skrevet på Facebook: Hun kommenterer indlægget om dødsrapporten med en masse humor. “Efter at jeg var kærligt forbundet med Wolfgang Trepper i et par uger, og brylluppet var planlagt, så er jeg er endda død nu (se avisudklip). Nå Wolfgang, intet bryllup !!! “, skriver Mary Roos.

Click here to display content from Facebook.
Learn more in Facebook’s privacy policy.

Mary Roos: Din eks Werner Böhm vises i posten

Hvis du ser nærmere på artiklen om dødsrapporten, kan du se, at listen ikke inkluderer Mary Roos, men hendes eksmand Werner Böhm (alias Gottlieb Wendehals) der døde den 2. juni 2020.

Desværre blev billedet af Mary Roos brugt i posten. Bare usmageligt!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse