Mary Roos: Det var hendes farvel!

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

De er ydmyge! De er triste! Nu var tiden inde: Schlager-legenden Mary Roos var officielt på Schlager scenen for sidste gang i lørdags.

Showet “Die große Schlager-Überraschung zum Abschied” modereret af Florian Silbereisen på MDR var fuld af minder, følelser og selvfølgelig fuld af tårer.

Store schlager stjerner som Roland Kaiser, Howard Carpendale, Marianne Rosenberg, Semino Rossi, Ute Freudenberg, Matthias Reim, Nicole, Beatrice Egli, Michelle og mange, mange flere kunne ikke undgå en serenade til Mary Ross for at sige farvel, for at fejre det sidste show med hende.

Hendes nære ven Roland Kaiser kom med noget specielt i slutningen af showet kun ledsaget af et klaver – sangen “Für Dich soll’s rote Rosen regnen”, fordi titlen, efter hans mening, burde have været skrevet til hende. Gåsehud i studiet og foran skærmene!

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Alle havde kun rosende ord til Mary, minder fra fortiden blev delt og glædeligt omfavnet. Konklusion: Det var en vidunderlig hyldest til en kvinde, der havde en betydelig indflydelse på schlagerverdenen, og som mere end fortjente at få et sådan farvel. Mary, du vil blive savnet!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse