Marie Reim tager med mor på turné

De kom ikke altid godt ud af det med hinanden, men nu synes mor-datter-forholdet mellem Michelle og Marie Reim endelig at være på rette spor igen. Det beviser ikke kun deres fælles sang “Vier Hände zwei Herzen” (fire hænder to hjerter) fra sidste år, men også et kommende projekt mellem de to. Til stor glæde for fansene har Michelle nu annonceret, at hun vil tage på turné sammen med sin datter.

Som mor, så datter. Ifølge et interview med “web.de” har Marie Reim ikke kun arvet sin kærlighed til musikken fra sin mor, men også hendes “stramme og koncentrerede måde at være på”. “Lysten til frække sceneshows” er også en del af det. Og det er netop denne koncentrerede kvindekraft, som de to vil demonstrere live om et par uger. Som Michelle annoncerede på Instagram, vil Marie Reim være en del af den store “Das war’s noch nicht – 30 Jahre Michelle”-turné som showact.

Michelle fejrer 30 år på scenen

Michelle fejrede sin 51-års fødselsdag i går, den 15. februar, og alligevel ser hun lige så ung og frisk ud som på den første dag. 2023 – det bliver et helt særligt år for Michelle. For præcis 30 år siden udgav hun sin første sang “Und heut’ Nacht will ich tanzen” i 1993. I forbindelse med sit 30 års scenejubilæum skal hun nu på en stor turné og har allerede på forhånd ladet forstå, at “det er ikke slut endnu”.

Michelle ser frem til en fælles turné med datteren Marie Reim

Michelle vil dog ikke underholde hallerne helt alene. Den 14. februar lod hun nemlig ikke sine fans vente længe og annoncerede glædeligt det første store shownummer på sin kommende turné i sine Instagram stories: “Nu kommer vi til den første beslutning om, hvem der kommer med på min turné. Du gættede det: Og selvfølgelig er det lige som du sagde. Selvfølgelig kommer Marie med på min turné. Jeg er ekstremt glad for, at hun kommer, og ja, vi er allerede i gang med forberedelserne til turnéen. Det bliver helt sikkert hyggeligt, og jeg er bare glad, når vi alle kan fejre det sammen igen. Live med bandet og jeg håber, at du helt sikkert også vil være med. Så det var første nummer. Den anden kommer snart.”

Hun måtte udskyde turnén

Det er ikke en selvfølge, at den store jubilæumsturné finder sted. I begyndelsen af september 2022 måtte Michelle udsætte den med kort varsel. Årsagen: rygproblemer. Ifølge express.de tog hun i oktober på en tre ugers spaferie på grund af sin sygdom, og ifølge hende selv havde hun det meget bedre bagefter. Michelle var dengang optimistisk: “Jeg håber selvfølgelig meget, at jeg faktisk kan undgå en operation. I øjeblikket ser det ganske godt ud, opholdet på klinikken gjorde mig meget godt.”

Det er ikke første gang, at Michelle har aflyst optrædener på grund af rygproblemer. I marts 2022 måtte hun for eksempel forlade “Let’s Dance” på grund af samme problem. Til stor glæde for hendes fans vil Michelle nu alligevel starte scenesæsonen med sin store jubilæumsturné den 4. marts i Stuttgart.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse