Marc Pircher: Volksmusik eller Pop?

Foto: marcpircher.at

Der er sket meget omkring og med Marc Pircher: Fra den legendariske “RTL Heimatmelodie” til tv-programleder til dansetalent, fra at vinde Grand Prix for folkemusik til dristige eventyr, såsom ved Wok-verdensmesterskabet for at redde “Eiskanal”. Privat har det været det sidst været hjemme i huset hos Pircher, fordi Marc og hans kone lod sig skille efter otte års ægteskab. Men musikeren giver ikke op og ser fremad. Nu udgiver han sit nye album

For hans fans ville Marc Pircher også rejse til den anden ende af verden. Og det gør han også, for videoen til hans nye single “Mit Dir für immer wach” gik for Marc til Miami, Florida. Det er ikke kun det perfekte sted at optage en musikvideo, men også at rydde op i sindet.

Marc Pircher er en flittig musiker og har igennem hele sin karriere udgivet et album hvert år. Nu giver skilsmissen også privat kaos, fordi han og hans kone har to børn sammen, men de ønsker stadig at passe dem sammen. I et interview med ARD-magasinet “brisant” afslørede musikeren, at han faktisk er forelsket, men ikke ville snakke mere om det.

Det nye album “Hörst Du mein Herz?” viser under alle omstændigheder, at Marc Pircher er meget alsidig. Han kombinerer pop og folkemusik som ingen anden. Og han forblev tro mod sig selv! Naturligvis skulle hans harmonika ikke mangle.

Forresten, inviterer musikeren sine fans til at tage på ferie med ham. Ikke kun MaPi-dagene og den store open air tiltrækker mange fans til Zillertal hvert år, men også lejligheden “Marc Pircher” der i Ried. Sov en gang som Marc Pircher – en drøm for mange af hans fans!

Kilde: Schlager.de

Køb hans seneste album her: Marc Pircher – Hörst Du mein Herz?

Det skal du læse