“Die Herzen zum Himmel” – Marc Pircher præsenterer ny single og ny video

Marc Pircher præsenterer ikke kun sin nye single “Die Herzen zum Himmel”, men annoncerer også sit nye studiealbum med samme navn til sommeren 2021.

Den nye single blev skrevet af sangskriver Wolfgang Hofer (arbejdede også for Udo Jürgens), og musikken blev komponeret af Christian Zierhofer (mangeårig producent Marc Pirchers). Da titlen blev introduceret for ham, blev Marc Pircher straks overbevist om, at det var en perfekt titel at optage på sin egen måde.

Og nu er tiden endelig kommet – singlen “Die Herzen zum Himmel” udgives den 16. april 2021 og giver en strålende forsmag på det følgende studioalbum med samme navn, der udgives den 2. juli 2021.

På spørgsmålet om, hvorvidt han kan fortælle os noget om den nye cd, svarede Marc Pircher: ”Mine rødder vil blive hørt. Der vil være meget musik med den steieriske harmonika, selvfølgelig vil der også være noget hjerteligt. Men også det hit, som du kun kan høre i radioen og titler til tv, mangler ikke. Det er vanskeligt i disse dage, når du bringer et nyt produkt på markedet: Kunstneren skal kunne identificere sig med det, publikum skal kunne lide det, men der skal også være noget til radio og tv. Og det er ikke altid let at bringe alt dette under ét tag. Jeg ønsker, at jeg med singlen, men også med cd’en, rammer publikums nerve og håber, at vi vil se hinanden igen en dag ”.

Det er ikke altid let at gøre retfærdighed mod alle og alt. Men Marc Pircher og hans team har bestemt formået at opnå en meget god blanding igen. Dels moderne lyde, der passer til radioen, men også spor, hvor du kan høre oprindelsen af ​​Marc Pircher.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse