Maite Kelly: Hun skylder HAM sin karriere!

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Maite Kelly er blevet en uundværlig del af schlagerverdenen, og det skylder hun først og fremmest én person. Hun har nu afsløret i et interview, hvem det er, og hvad der stadig forbinder hende med personen i dag.

At Maite Kelly besluttede at starte en solokarriere som Schlager-sangerinde i 2013, har hun bestemt aldrig fortrudt den dag i dag. Fordi hendes succes beviser hende ret!

Ikke helt uinvolveret i dette er imidlertid en af ​​Schlagers storheder, der stadig er beskyttende og frem for alt i mindelighed ved hendes side den dag i dag: Vi taler naturligvis om Roland Kaiser, med hvem hun udgav hit “Warum hast Du nicht nein gesagt” i 2014. I 2020 blev singlen endda tildelt platin for over 400.000 solgte enheder i Tyskland. Ikke underligt, at den 41-årige føler sig særligt forgældet overfor sin duetpartner.

Fuld af ros til Roland Kaiser

”Faktisk har jeg mere at takke Roland for end noget andet. Jeg skylder ham min anden karriere efter Kelly-familien ”, indrømmer Maite i et interview med“ Meine Schlagerwelt ”.

Men det er ikke den eneste ros, som Maite har efterladt for den levende Schlager-legende: “Roland Kaiser troede på mig som sangskriver, og det var sådan, jeg opdagede, at jeg kan skrive så succesrige tyske tekster.”

Venskabet mellem Maite og Roland og anerkendelsen af ​​deres talenter er ægte, understreger hun i interviewet: ”Uden Rolands tro på mig, ville jeg aldrig være denne kunstner og få lov til at spille på arenaer. Musik er et møde, og uden mødet ville der ikke være nogen musik. Påskønnelsen mellem Roland og mig er reel, og du kan mærke det på vores optræden. “

Kejseren er også taknemmelig

Og selv Roland Kaiser har tilsyneladende intet andet end venlige ord til sin yngre kollega. Siden hans gennembrud med “Santa Maria” i 1980 har han været en fast og frem for alt en succesrig figur i schlagerverdenen, han ved stadig, hvad han skylder Maite Kelly med denne succesrige duet: ”Jeg er uendelig taknemmelig for Maiten. Det er hendes sang, hun komponerede den og skrev teksten. “

Selvom power duoen fejlagtigt er blevet sagt at have haft en affære flere gange: Det er rart at høre, at Maite Kelly og Roland Kaiser går så godt sammen privat og frem for alt personligt, som det ser ud på scenen!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse