Lucas Cordalis: Mister han sin kone til ham?

Lucas Cordalis har haft succes i den tyske schlager-branche i mange år og har fulgt i fodsporene fra sin far Costa Cordalis med stor succes. Som producent og remixer har han allerede arbejdet med store kunstnere som David Hasselhoff og DJ Bobo.

Hans fans skal ikke savne ham mere! For som ”Extratipp” rapporterer, ser det ud til, at hans kone nu vil have, hvad han har. Hun flirter med en karriere som schlager sangerinde.

Ifølge onlineportalen ønsker Daniela Katzenberger ikke længere bare at være hustru til en schlagersanger, men at tage mikrofonen i sine egne hænder.

Mens Lucas Cordalis allerede er en integreret del af schlagerverdenen, er “Goodbye Germany” -deltageren stadig på et helt ukendt territorium.

Det har længe været kendt, at Lucas Cordalis ‘kone kan lide at synge. For eksempel har hun allerede udgivet mange singler, men langt fra schlagerhittet.

I 2010 blev hendes første sang “Nothing’s gonna stop me now” udgivet og var et Top20-hit. Og hun kan også godt lide at synge sange for sin fire år gamle datter Sophia med sin Lucas, som hun regelmæssigt viser i sine Instagram-historier.

Florian Silbereisen er begejstret for Daniela Katzenberger

Men den smukke blondine ser ikke ud til at være nok længere.

Fordi: På Instagram finder Daniela Katzenberger kun rosende ord for musikgenren Schlager: ”Jeg ved det heller ikke, jeg gik på en eller anden måde ind i Schlager-branchen. Det er meget sjovt. Jeg synes også, de er alle super gode,” forklarer hun til sine fans.

Og sympati med en schlager sanger er baseret på gensidighed. Nemlig med Florian Silbereisen! Han synes at være særlig begejstret for Daniela Katzenberger.

Han var for nylig vært for Schlager-showet “Schlagerlovestory.2020”, hvor Lucas Cordalis optrådte sammen med sin kone. Parret ses også i det udendørs Eurovision-show “Schlager, Stars & Sternchen – Die große Seeparty in Österreich”, modereret af Flori den 25. juli.

Og Daniela Katzenberger fortalte “Extratipp”, at Florian Silbereisen absolut vil have hende på scenen: ”Det kom faktisk fra Florian Silbereisens team, at de altid vil have mig til at hoppe rundt der”, afslører ”Goodbye Deutschland” -stjernen.

Og hvad synes manden Lucas Cordalis om planen for en schlager karriere? Lucas har ikke kommenteret ikke dette offentligt. Men vi kan forestille os, at han er ekstremt stolt af sin “kat”. Når alt kommer til alt, mottoet er: Musik forbinder!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse