Lucas Cordalis: Det er, hvad han virkelig mener om kosmetiske operationer

Mange mennesker har problemer, når de bliver ældre. Derfor bliver der ofte givet hjælp, hvor det er muligt. Det synes Lucas Cordalis er ærgerligt. Han foretrækker at prøve naturlige foryngelse midler – angiveligt…

Lucas Cordalis fylder 55 år den 7. august. Utrolig! For rent udseendende kunne han gå for at være mindst ti år yngre. Men søn af Costa Cordalis (†) har altid passet på sig selv og sin krop. Regelmæssig motion er bestemt en af ​​hans skønhedshemmeligheder. “Drik og ryg ikke og prøv at sove 8 timer,” afslørede han også til “BILD”.

Men er det virkelig alt? Angiveligt ja. Fordi han tænker ikke meget på medicinske indgreb: “For mig er sådanne operationer udelukket.” Den 54-årige foretrækker det naturligt. I modsætning til sin kone Daniela Katzenberger (35), der er offentlig om sine skønhedsoperationer. To brystoperationer, fjernelse af vener på benene, botox under armhulerne for at forhindre sveden og extensions til “Rapunzel”-håret.

Daniela er meget åben omkring sine skønhedsoperationer, og kan lide at præsentere sig selv som en Barbie. Men hun kan også være helt anderledes! Så viser hun den usminkede sandhed: rande under øjnene, cellulite og pjusket hår. Blot det billede, som mange af os kender, når vi ser os i spejlet om morgenen.

Det er nok blandingen af ​​”chic og sexet” og “udsmykket og ufiltreret”, som Lucas elsker så meget ved sin Daniela. Og for at være ærlig: alle kan gøre, hvad de vil med deres krop. Det vigtigste er, at du har det godt!

Kilde: Schlager.de

RELATEREDE ARTIKLER