Lena Laval: Hendes debut “Alles & immer”

Igen erobrer en ny ung kvinde Schlagerscenen:mLena Laval præsenterer sit første album “Alles & Immer”. 11 sange og tre ekstra mixes af sange kan der høres på debutalbumet fra den 28 årige kvinde fra Stuttgart.

Den tidligere bankkvinde opgav sit job for drømmen om en musikkarriere og grundlagde straks sit eget label, som hun udgav sit album med. Musikproducenten Oli Nova opfyldte derefter drømme om eget album, som alle nu kan høre.

I “Electropopsound” fortæller hun om en ung kvindes liv. “Alles und Immer” er titelsangen på albummet og åbner viften med sangene.

Hvis du møder nogen, som du vil have alt sammen med, er det virkelig stort, og det er sådan det her er. Så er der situationer i livet, hvor du siger “Jeg vil bare lege”. Hun vil ikke risikere hjertet, ikke? Lad os se, hvad der sker med en sådan situation. Hurtig og moderne sang!

Han forlader, og hun er fri igen, og hun ved, “Du unterschätzt mich”, fordi hun ikke bryder sammen under sorg, hun går sin vej. Dette er en ung kvinde i dag, der ved, at verden gå videre. Sommer, sol, flirter og så kommer man og spørger “Como estas” – det er den optimale flirt på en sommeraften ved strandbaren. Livet er let og livligt, og det er sådan det lyder!

Passer nøjagtigt på en varm sommerdag. En mand mellem to kvinder – det er situationen her. Hun giver ham en anden nat og spørger: “Hast du es ihr gesagt?” Hun vil have klare forhold. Hun vil ikke dele eller kæmpe, så han skal beslutte. Men selv en ung kvinde som Lena Laval kender den store kærlighed, alt drager ham til hende. Han er hendes “Herzplanet”. Sådan føles stor kærlighed! Og det er sangen til det.

Lena Laval viser „ungeschminktes Ich“

En lang rejse producerer normalt – jetlag. Nu oplever hun et “Jetlag der Gefühle”, fordi han ikke er sammen med hende. Allerede dumt, hvis den elskede person ikke er på stedet.

Man rejser over hele verden for kærlighed, så jetlag slutter. Fordi selv Lena Laval ved, at han er hendes “fyrtårn”. Hvem ønsker ikke en person, der fungerer som et fyrtårn. En, der altid bringer dig sikkert hjem.

Livet har ikke kun lykkelige dage, pludselig er kærligheden væk, og hun er i “Niemandsland” og er alene. Hun er sikker på, at kærlighed kommer tilbage en dag. Efter en enkelt aften ønsker hun endnu ikke at vise ham sit “ungeschminktes Ich”.

Denne nye nærhed er stadig en øm lille plante, og hun vil vide, om det er værd at vente på. Det er at ønske. Og hvis kærlighed ikke fungerer, græder du “Tausend Tränen”. En sang fuld af tristhed og om den uopfyldte længsel, men også med meget selverkendelse.

Tre sange med forskellige accenter med flere mix. “Ich will nur spielen” får mere drive, og “Como estas” skifter fra elektrolyden til det akustiske mix.

Lena Laval og hendes team har lavet et album med moderne hits. Moderne lyde, tekster fra den moderne tid og en stemme med meget magt. Lena Laval viser med dette moderne album, at hun er en kvinde med en fremtid i tyske Schlager.

Køb det her: Lena laval – Alles & Immer

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse