Lena Laval er nu prinsesse

Foto: Lena Laval Web

Sidste år udgav Lena Laval sit debutalbum “Alles und immer”, hvor hun på kort tid fik lavet sig et navn. Nu, har hun siden den 6. januar 2020, haft al den fascination med indvielsen af “Stuttgart-Stadtprinzessin”!

Da Lena i et interview blev spurgt, om hun kunne forestille sig at blive den nye by-prinsesse i Stuttgart, nægtede hun oprindeligt. Hun havde intet forhold til fastelavn.

Efter Clou Simon, sangskriver i partytreff-sektionen, var så begejstret for Lenas optræden ved branche-samlingen i Düsseldorf, og han foreslog hende til byprinsessen i Stuttgart. ”Efter at præsidenten for “Fastnachtsgesellschaft” kontaktede mig, kiggede jeg nærmere på emnet karneval og til sidst accepterede det,” sagde Lena Laval.

Så indtil udgangen af februar bliver hun kaldt “Lena den 1.” ved mange karnevalsbegivenheder. For hvem drømmer ikke om at være prinsesse en dag! Og hvem ved, måske er det også begyndelsen til at begynde som en schlager prinsesse, fordi hun også vil synge sine egne sange ved begivenhederne.

Vi ønsker dig, kære Lena Laval held og lykke som Stuttgart prinsesse, og en stor og succesrig karneval sæson 2020.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse