LEA Award: Award ceremoni for arrangører

Stjerner fra pop branchen er altid i blændende rampelys. Deres bagmænd er altid skjult. I aften på LEA Award i Frankfurt afholdes en koncert af kunstnere og vil blive belønnet for deres arbejde …

63f39e9c0050a

„There is no Business like Showbusiness!” Hvad der vises på scenen er i virkeligheden et produkt af hårdt arbejde og moderne teknologi. At stjerner som Helene Fischer, Andrea og inspirere millioner af seere på turné, for en grund: Bag dem er et kreativ, hårdtarbejdende team.

Dette arbejde er blevet uddelt hvert år siden 2006. LEA Award bliver belønnet, som arbejdede hårdt og levende handlinger, der bidrager til deres virkelig værd. I de seneste år, er mange operatører allerede ser frem til en præmie, som Semmel Concerts der Helene Fischer 2011 på deres hall tour støtte “Den måde jeg er.” Men arrangørerne, der har belyste internationale stjerner som Pink og Coldplay og iscenesat vil blive belønnet på LEA Award for deres fremragende arbejde.

I år kunstnere og deres bagmænd er fremragende. For vores engelske musikere i år er nomineret undercover GmbH. Silvermoon, fjollet, chefer eller endda Frida Gold har støttet virksomheden i det forløbne år. Du kan blive kronet som “Tour Operator of the Year”. Den eftertragtede pris “indendørs turné of the Year” i år har også Udo Lindenberg team en chance, og det ville følge i fodsporene på Helene Fischer. Lindenberg er “jeg vil gøre min ting” tour var til tider den mest besøgte. Den Think Big Event & event GmbH var ansvarlig for at inspirere et publikum på millioner. På “Show of the Year” kunne glæde Peter Maffay: “Tabaluga og tidernes tegn” blev afholdt af DEAG Concerts GmbH.

Uanset om vores nationale stjerner har en chance? Det viser sig i dag aften, da LEA Award i Frankfurt – men desværre ikke i fjernsynet. Pop Planet er på stedet og vil informere dig i detaljer om alt!

Kilde: Schlagerplanet.com

Det skal du læse