„La vie est belle“ – Sarah Zucker synes livet er smukt på hendes nye single

Foto: Universal-musik.de / Sarah Zucker – Pressefotos 2020

Med smittende rytmer, en melodi fra Middelhavets længsel og hendes krystalklare vokal inviterer Sarah Zucker dig til at tage en kort ferie til den maleriske Côte d’Azur på sin helt nye single!

Med “La vie est belle” præsenterer Sarah et ægte sommerhit, hvor hun har udviklet sin umiddelbart genkendelige stil et skridt videre i retning af moderne tysk pop med Schlager -påvirkninger.

Efter at have brugt de sidste par måneder til intensiv sangskrivning, er den karismatiske Berliner endelig tilbage medd ny styrke til at præsentere et af årets mest ubekymrede sommerhits med den fransk-tyske “La vie est belle”!

Den lille hverdagsflugt, som lader dig glemme alle bekymringer et øjeblik. “La vie est belle” fanger perfekt den afslappede holdning til livet og letheden på den franske sydkyst og giver dig lyst til at tage på et lille sommereventyr:

Sol, lyden af ​​havet, en iskold flaske rosé i bagagen og masser af tid til hinanden. Ingen aftaler eller irriterende opkald, bare en dyb indånding og nyde øjeblikkets skønhed. Ren savoir-vivre til dans og drømme!

Sarah, der også elsker at rejse privat og bare for at lade sig flyde med, at lære mennesker og deres vaner at kende, har valgt “La vie est belle” at blive inspireret af hendes varierede rejseoplevelser og også af den tysk-franske sang “Ça va ça va”, som hun udgav sammen med sin bror Ben sidste år, og som allerede er blevet godt modtaget af fansene.

Med hendes roste Top 15 debutalbum “Wo mein Herz ist” viste Sarah Zucker imponerende sidste år, at hun ikke kun er en utrolig sympatisk sanger og musiker, men har også en af ​​de smukkeste og ekstraordinære stemmer i alle tysktalende popschlagere.

”Jeg har altid følt mig meget tæt på det franske sprog. Under lockouten fandt jeg mange af mine franske bøger og film fra skolen, og jeg indså, at dette sprog – selvom det ikke er mit modersmål – udgjorde en stor del af mig selv dengang. Inspireret af det begyndte jeg endelig selv at skrive franske tekster. Det føltes rigtigt med det samme. Det er simpelthen det smukkeste sprog i verden!” Begejstrer Sarah Zucker.

Alle fans kan allerede se frem til flere spændende prøver af hendes nyligt definerede lyd. Til livet!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse